OM

 

KlitPosten.dk udkommer kun online. Du kan altså ikke købe den i en papirversion. Til gengæld får du, når du går på nettet, nogle ekstra funktioner, såsom video og lydoptagelser, du må undvære i papirversioner, samt links til andre hjemmesider.

Formålet er at fremstille tekster og andre indslag til information og underholdning.
Udgangspunktet er det nye centrum Klitmøller og Omegn: Hanstholm, Thy, Nordjylland.
Serveret med lune og godt humør som mit beskedne bidrag til det fælles.

Store ord, ja. Men selv i et humoristisk perspektiv bør der være plads til seriøse holdninger.

Indholdet er tosidet:

Artikler er almindelige journalistreportager fra den lokale dagligdag sammen med  Bryd-ind-Nyt (=svarer til Breaking News på dansk), reklame, info og anmeldelser. Det er overvejende sandfærdige, kun lidt løgnSvarer til artikler i enhver ugeavis. De er tro mod oplægget, hvad enten det nu er et interview eller en omtale eller reportage fra en begivenhed. Alt vil naturligvis være farvet af den, der rammer tasterne.

Satire og Historier  er derimod mest løgn, kun lidt sandt. Noget, jeg finder på. Herligt at få lov at bruge fantasien. Nogle er fra Klitmøller Overdrev, som jeg tit har været ude på.
Helt ærligt. De kunne aldrig skrives i Hanstholm Posten, for det er og bliver noget værre vås.

Meninger er holdninger, visioner og samfundsrelaterede overvejelser fra andre Thy-personer.

Jeg gider ikke cookies.

Praktisk:

Klik foroven på billedet (kaldes headeren) af klitten og posten  og start forfra fra et hvilket som helst sted på bloggen.
I højre kolonne ser du DE 3 NÆSTE INDSLAG  (svarer lidt til fjernsynets evindelige trailere, der ofte starter, endnu før det aktuelle program er færdigt) (man skulle jo nødig miste seere)  slettes klokken 06.00 den pågældende dag. Se de 8 MEST LÆSTE, og under punktet ARKIVER finder du alle den valgte måneds tekster. Lige nedenunder er der SØG, der leder efter det ord, du er ude efter, i samtlige tekster.
Nedenunder igen finder du SPONSORER med logo og links til deres respektive hjemmesider. Under Interesseret i annoncer eller sponsorat kan du følge med i bloggens daglige antal besøgende og i øvrigt melde dig som bidragyder til bloggen.
Længere nede er der SKØNNE BILLEDER fra Thy og omegn samt en VIDEO om samme. Nederst slår jeg noget SPROGSPASSERnoget op, som er skrevet eller stavet på en forkert eller sjov måde af ellers kompetente journalister eller andre sprogfolk eller noget fra DR. Allernederst en hurtig indføring i den vandrette menu foroven.
Som en ekstra service kan du overføre et kalenderpunkt fra KlitmøllerKalender (foroven i menuen) til din egen smartphone. Gå ind på det punkt, du er interesseret i. Klik på Læs videre og klik derefter på enten Googleikonet eller på Icalknappen, og du vil straks få den pågældende begivenhed ført automatisk over i din egen kalender.
Artikler, Satire, Historier er alt stof på bloggen, Meninger er din holdningsplads, og Sudoku er til hjernetræning ikke kun for pensionister.

God fornøjelse!
Venlig hilsen
Den ansvarlige for KlitPosten.dk
Finn Wilkens
4040 1447
Mail: Klik i menuen foroven på det lille brev.
KlitPosten.dk findes også på en Facebookside. Den indeholder forskræp om kommende artikler.

Er du interesseret i annoncer eller et sponsorat? 

Klik til andre artikler:

Velkommen til KlitPosten.dk!

Om mig selv

Min lille svanesang

 

 

Lukket for kommentarer