3.600.000 millioner engelske pund er doneret til KlitPosten.dk!

Somme tider er man bare så heldig! Forleden modtog vi en mail fra et venligt ægtepar, der så gerne ville give os en masse penge. Der er stadig gode mennesker til! Heldigvis! Vi bringer deres mail her nedenunder og har forsøgt at oversætte den.

Greetings,
An amount £3,600,000 million Pounds sterling (GBP) has been donated and given to you by Frances & Patrick Connolly Family from County Down in Northern Ireland, they won the EuroMillions jackpot, lottery of 115 £ million on January, part of it is for you and your family. also to contribute to poverty reduction, public donations, public charity, orphanages, less privileged and help poor individuals in your community please Contact her to claim the money via email for more details: info.patrickconnolly0@protonmail.com

Møjn do,
Der er doneret et beløb på £ 3.600.000 millioner pund (GBP) af Frances & Patrick Connolly Family fra County Down i Nordirland, de vandt EuroMillions jackpot, lotteri på 115 £ million i januar, en del af det er for dig og din familie. også for at bidrage til fattigdomsbekæmpelse, offentlige donationer, offentlig velgørenhed, børnehjem, mindre privilegerede og hjælpe fattige enkeltpersoner i dit samfund, bedes du kontakte hende for at kræve pengene via e-mail for mere information: info.patrickconnolly0@protonmail.com

Gran Appasimento Collezione, 16%

Næste problem er, at beløbet er usikkert. Er det kun 3,6 mill. pund, eller er det 3.600.000 millioner pund? Det første gider jeg ikke beskæftige mig med, men skulle det være det sidste tal, der gælder, drejer det sig da om ret mange penge. 3.600.000.000.000 er lig med 3,6 billioner pund er lig med 31.749.300 billioner kroner efter gældende dagskurs. Mere end det danske nationalbudget. Det ville utvivlsomt gøre KlitPosten.dk lidt mere interessant. Man kan forestille sig at ankomme til Sparekassen og henkastet anmode om 12 millioner, bare lige til dagen og vejen. Helst i små sedler.

Og for resten, kunne det tænkes, at Storebæltsbroen var til salg? En rimelig investering, skulle jeg mene, idet staten fortsætter ganske hæmningsløst at opkræve broafgift, selv om broen forlængst er betalt.

Jeg tror, jeg tager forskud på glæderne, for jeg har desværre ikke fået dem endnu, og køber en god rødvin i SPAR. For eksempel to flasker Collezione til kroner 250. Jeg vil åbne den ene efter at have kølet den en anelse ned (en time i køleskab skulle kunne gøre det) og så tage et enkelt glas, sætte mig i min gode stol og spekulere over, hvad i alverden jeg dog skal bruge de 31.749.300 billioner til, og når jeg nu skal skrive til Frances & Patrick Connolly, hvorfor er mailen så fra Christian Fernandez, og hvem mon han er?

Jeg er alvorligt bange for, at der er ugler i mosen.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer