Æ foredrag

Der er forbindelse …

Der var en spændt forventning i Æ Redningshus. For første gang nogensinde kunne bestyrelsen præsentere et foredrag. Ikke så usædvanligt. Jo, faktisk.
For det var et foredrag transmitteret online direkte fra Århus Universitet. Måske heller ikke helt fjernt, men foredraget var på engelsk af en tysker og omhandlede Alzheimers. Det et ret usædvanligt!
Så spændtheden hos bestyrelsen gik ikke alene på indholdet af denne tirsdag aften, men også på, om det ville blive vel modtaget af det kræsne Klitmøllerpublikum.

Nogen folkevandring denne kolde og våde februaraften i det herrens år 2019 var der måske heller ikke tale om. Men der kom immerhin flere end forventet.
Foredraget var bemærkelsesværdigt. Ikke alene var informationsmængden temmelig anselig, men der blev ovenikøbet talt tydeligt og på næsten jævnt sprog, så de fleste kunne være med og forstå, hvad der blev sagt. Den tyske professor og forsker, molekylærbiolog, Christian Hass, gennemgik Alzheimers og lod forstå, at det var pinedød nødvendigt at få has på den sygdom.
Alt peger nemlig på, at den kun vil blive endnu mere udbredt over hele jorden, det formodes at mindst 131 millioner kan lide af den inden længe. Og det er kun videnskaben, der kan finde ud af at standse og helst helbrede sygdommen. Her hjælper hverken tro eller bønner eller håndspålæggelse.

Et par timers effektiv indlæring! Glæd dig til tirsdag den 19. februar klokken  18.30, hvor der igen bliver tændt for den direkte transmission fra Århus, i øvrigt til det ganske land.
Emnet  er "Hjernen som lystcenter", og det er på dansk. Gratis adgang. Når du læser dette, vil din hjerne automatisk give dig lyst til at dukke op!

Klik på billedet og læs mere om Christian Hass

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer