Café Hawgus i vinterferien 2019

KlitPosten.dk besøgte Café Hawgus i vinterferien 2019

Dejligt at bo et sted, hvor man kan gå ud at spise. Om det så kun er i vinterferien. Begge uger! Men - herefter har i hvert fald Café Hawgus åbent i weekenderne frem til forsommeren.
Der er kommet tag over cafeen! Så nu er det ligegyldigt, om det regner eller sner. Det gjorde hverken eller, da vi fandt rundt. For selvfølgelig tog vi den forkerte dør først, den helt til venstre. Man skal over til højre for butikken, ned bagved, rundt om huset, helt rundt.
Dejligt lokale med dæmpet musik og ordentlige stole, pæne ting og sager, og det var klart for enhver, at her har en æstetisk kvindehånd haft magt!
Vi får et par burgere og kan straks konstatere, at de smager udmærket, prisen er særdeles rimelig, og således behøver man ikke køre udenbys for at få sulten stillet. De egentlige aftenretter byder på fristelser som tournedos, formentlig det bedste og dyreste på spisekortet, der viser forretter, hovedretter, desserter og lettere "hverdagsretter". Se foto.

Torben Nielsen er ikke meget for at indrømme, at han ikke blot ejer bygningen, men også er kok, og han siger det med glimt i øjet.
– Jeg har mest med huset at gøre, griner han. – Det har været temmelig dyrt.
Søster Gunhild oplyser, at ombygningen af det oprindelige hus, som deres mor, Anne Nielsen, ejede, nok nærmer sig de fem millioner. Hun informerer om, at hun og Torben er tvillinger, dog med den markante forskel, at hun er den førstefødte og godt tre kvarter ældre og dermed så meget klogere og mere livserfaren end ham. Siger hun og forsøger at lyde overbevisende. Begge er 55. Hun og kompagnon Lene Andersen står som lejere af huset og styrer butik og café, og de har ikke alene på den måde skaffet arbejde til sig selv, men også til Betina, Tommy, Bo og Andreas plus tre ekstra piger i højsæsonen. Ikke nok med det: De søger i øjeblikket efter endnu en person, der med fagligt kendskab til cafémad med videre kan ansættes.
Endnu et godt eksempel på modigt iværksætteri til gavn og glæde for hele Klitmøller!

I dag, fredag, er der udtrækning af gavekortgevinster.

Efter uge 8 åbent fra Torsdag til og med søndag 12-20 indtil påske, hvor der igen er åbent ugens 7 dage.

Velbekomme!

Velbekomme!

Klik og få større billede og læs hovedretterne

Klik og få større billede og læs hovedretterne

"Findur Ikke" er en krimi, der foregår i Hanstholm og omegn engang om et par år! Læs om den seneste udgivelse fra Forlaget Ordfatter

"Findur Ikke" er en fremtidsroman, hvor der er motorvej til Thisted fra både Holstebro og Ålborg. Findur er navnet på en 30-årige lærer i Hanstholm, der er på kant med brugsuddeleren og har et forhold til præstens kone. Hvis det bare var de eneste problemer, han render rundt med, så klarer han det nok. Men han synes ikke, han duer til noget.
Her ind under jul tårner konflikterne sig op, og det hele bliver sandelig ikke bedre af, at han på en eller anden besynderlig måde nærmest mod sin vilje bliver ven med en hjemløs fra Vesløs; en spændende krimi med damer og  millioner af kroner, overfald, fulde betjente og en tur med metroen fra Hanstholm til Thisted og op i det 20 etagers luksuslejlighedskompleks på Thisted Sydhavn.
Kr. 30,-. Kun i dag! Fra i morgen,  den 1. december, koster bogen, der er på 300 sider, 50 kroner. Fås kun i digital udgave som PDF og kan downloades ved at klikke på billedet.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer