Papvin

🍷🍷🍷🍷🍸🍸

Vurderingen er fyldt glas = ja! Vurderingen er i forhold til,  hvor meget man får for pengene.

Normalt er betegnelsen papvin ikke just en udmærkelse. Nærmest det modsatte; man ville mene, at det var en ringeagtende ytring om vin. Men der er faktisk visse fordele i papvin. Denne hvidvin, Third Generation, fås hos SPAR Klitmøller.

Emballagen er jo Susan Himmelblå, og når vin ikke er på flaske, har vi det med at vende tommelen nedad. Men plastikposen, som gemmer 3 liter vin, holder den iltfri i længere tid, end du kan nå at drikke 10 normalflasker á 75 centiliter.

Desuden er der 4 flasker i posen og ikke kun 3. Dividerer du prisen med 4, får du en normal flaske Third Generation Chardonnay for kr. 32,50. Hvis du troede, det kun var 3 flasker, ville prisen være 43, 35.

Endvidere står den støt og solidt i køleskabet på øverste hylde, og når du trænger til et glas koldt Chardonnay, tapper du bare 12 centiliter ned i dit hvidvinsglas, der er bred over hofterne og smal foroven. Så sætter du dig ud i solen og nyder livet. Opdager du herude, at dit glas ved skæbnens ugunst er blevet tomt, går du bare ind igen og tapper et nyt glas. Skulle du komme til at hælde 15 centiliter i, skal du ikke fortvivle.

Specielt ikke, hvis det er denne Third Generation Chardonnay.

Den kommer fra Australien, Nugan Estate hedder firmaet, så du får meget for pengene. Den er 13,5%, tilpas dæmpet og har den karakteristiske ferske Chardonnay-smag. Ikke påtrængende, for selvfølgelig findes der Chardonnay´er, der er noget stærkere og skarpere i smagen, men altså også dyrere.

Den er super velegnet til varme eftermiddage på terrassen, når du har fri. Varmen plejer at komme i bølger, og denne papvin kan heldigvis holde sig frisk i mange dage.

Hvis varmen altså kommer tilbage.

 

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

Lukket for kommentarer