Fastelavn på friskolen

      

En gruppe forældre besluttede at stifte Klitmøller Friskole i 2010, da folkeskolen skulle lukke. Det lykkedes, og med bred opbakning i byens befolkning, og især fra dem, det hele kommer ved, nemlig dem med børn fra før 0 og til 14, er det i dag en veletableret og veldrevet friskole med børnehus, hvor der både er børnehave og såmænd også en vuggestue. Mølboerne får så mange børn, at der ligefrem er mangel på vuggestuepladser og dagplejemødre.

Søndag blev ikke færre end fem tønder med katte i slået ned på skolen, hvor der er højt til loftet og bredde til alle. Dog skal det tilføjes, at der var ingen kat i en eneste tønde. Det skal i hvertilfælde ikke være vores så, mente en af eleverne.

Nogle af tønderne blev hurtigt slået ned, andre var seje, og selv om de stærke elever hamrede alt, hvad de kunne, lykkedes det først efter store anstrengelser og med opmuntrende tilråb fra de mange forældre, der var mødt op – flere af dem udklædte, så man næsten ikke kunne genkende dem.

Også flere ansatte var udklædt. Anna sekretær var overraskende udklædt som sekretær:

– Ja, jeg er klædt ud som gammel sekretær, korrigerede hun pressen, der straks fremdrog fototekniske foranstaltninger som dokumentation bagefter – efter at have genkendt hende.

Den forholdsvis unge sekretær i gamle klæder

Opholdsstuen bag køkkenet til børnehaven

De mindste slog tønden ned ret hurtigt. Fotografen var på pletten sekunder efter, at det var sket. Det var ikke til at se, om den far, der står med armene i vejret, hjalp til. Jeg tror det ikke. De små så stærke ud.
Se video til højre.

Bagefter var der kæmpekaffebord med hjemmebagte kager en masse, og derfra kunne alle så vralte ind til stoledans. Men da havde KlitPosten.dk klogeligt valgt at trække sig tilbage i god ro og orden.

P-pladsen foran skolen var fyldt op

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer