Flere indtryk fra Sommerlejr ved Vandet Sø

Idyl på Mokkasinmarken.

Læg mærke til den frivillige i blåt, der holder pause. Han er også nattevagt. Der var desværre ikke en eneste tipi på hele pladsen. Måske kan man slet ikke købe tipier i Thisted?

“Herluf” gør lammekødet klart til aftensmaden.

Tina har to drenge med på lejren. Her sidder hun med den yngste, Albert, der ser våd ud. Det er ikke, fordi han endnu ikke er tør bag ørerne. Næ, han har da bare fået sig en dukkert i det varme vand.

Rabia fra Somalia arbejder også i den hytte, der indeholder køkken og til lejligheden flere anskaffede komfurer. Der må ikke tændes ild udendørs! Det fik en voksen deltager også ret kontant at vide, da hun straks efter ankomsten satte sig ved bålpladsen og tændte en smøg. Tre-fire voksne kastede sig over hende med ild i øjnene og flammer ud af næse og ører: Om hun ikke havde hørt om det landsdækkende forbud mod åben ild? Da hun ikke kunne klare gruppepresset, skyndte hun sig at kvadre den smøg.

Spejderne i Klitmøller har velvilligt stillet en del lege- og brugsgenstande til rådighed for Røde Kors.

Kylle og Rylle smiler til kamera. De små synger? Nej, de samler på frøer, hvis liv skal udforskes. Hver eneste frø får lov at smutte igen efter undersøgelsen.

Nogle af de frivillige, Anna, Anja, Rita og Ole overværer, om den tømmerflåde, som Ole og en forælder har bygget, kan flyde. De smiler, men det er uvist, om det er fordi, de ikke troede, den ville kunne flyde, eller det er, fordi de er lettede over, at den faktisk flød ganske pænt.

Med livredningssnor i ovenikøbet – inde fra land, hvor Farshid havde styr på det. Vandet Sø er alle tiders legeplads, for man kan komme ret langt ud, før det bliver dybt. Og derud skal flåden altså ikke. Se videoen her nedenfor: “Tipilejrens flådefartøj”.

Bageren fra Sjørring har sponseret brød og kager af det, der er til overs efter dagens salg klokken 16. Ligeledes har SPAR på Fårtoftevej doneret flere forskellige madvarer til lejren.
Se video til højre.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer