HAV nedlægger sig!

Hanstholm Asylcenter forlod Hanstholm Asylcenters Venner 1. april 2018. Nu forlader Hanstholm Asylventers Venner helt og aldeles scenen, idet foreningen nedlægges, fordi dens grundlag er borte. Det sker formelt på generalforsamlingen den 19. marts.

HAV har bidraget til gode tiltag for beboerne på Asylcentret og særligt børnene. De frivillige har fået økonomisk støtte til at lave sjove aktiviteter. Der har været et godt samarbejde med ledelsen og de ansatte på stedet. Da Asylcentret lukkede, ændrede HAV målsætningen til:

Hanstholm Asylcenters Venner har som formål at støtte flygtninge i Thisted Kommune – med primært fokus på at understøtte børn og unges mulighed for at gå til fritidsaktiviteter.”

Foreningen fortsatte således og modtog ansøgninger, der vedrørte gode tilbud til flygtninge og særligt til børnene. Således kunne man bidrage til en god integration i samfundet. Så længe foreningen havde penge at gøre med og eksisterede.

Det gør den så ikke mere. Bestyrelsen med Charlotte Boje Andersen som formand, Anna Hedeholm Larsen som næstformand, Hans Jørgen Raunborg som kasserer og herudover som menige medlemmer Inge Lise Gissel og Gunhild Dam nedlægger foreningen og dens gode formål.

Det blev besluttet på sidste ordinære bestyrelsesmøde den 5. september. HAV har været med til at mildne luften for om ikke de klippede får, så de mennesker, der havde det hårdt.  Om der blev drukket gravøl, vil den nu forhenværende formand Charlotte ikke helt vedgå.

– Vi fik en god kop kaffe og dejlig hjemmebagt kage. Så - det var det.

Selve navnet er ret genialt. Nu kan det arves af for eksempel en veteranbilforening i Hanstholm: Hanstholm Automobil Veteraner. Eller Hanstholms Alternative Venstre, hvis Lars Løkke skulle få den idé.

image_pdfimage_print

 

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer