Klitmøller Sommerfest, status fredag aften

Artikel

 

Jane Bauer er godt tilfreds so far.

– I begyndelsen var jeg lidt nervøs for, om der nu kom frivillige nok, men det har vist sig ubegrundet. Der er fin opbakning til alle dagene, så det forløber, som det skal. Når nu vejret også er med os, kan det vist ikke gå helt skidt.
– Jeg har været barnepige, så jeg har ikke set så meget endnu. Men vejret tegner aldeles fremragende, og selv om det bliver varmt, så sætter vi nogle vandingsanlæg op, så folk kan oversprøjte hinanden. Så får vi måske knap så megen konkurrence fra stranden.

Også Martin Eigenbroth kunne kun finde de positive gloser frem.
– De lokale skal nok komme herover uanset varmen. Måske er der nogle turister, der søger mod stranden, men fred være med det.
– Er der planer om ændringer til sommerfesten, hvis vi ser flere år frem?
– Nej! Små måske, for eksempel kører vi uden live-band i aften, de kommer først i morgen aften, og samtidig er spisningen i morgen aften uformel. Man skal ikke tilmelde sig, men bare møde op. Jeg tror, vi har mad nok.

Ungdommen hyggede sig. De lidt ældre så fodbold, mens de yngste dansede i teltet, se video forneden på siden i højre kolonne.
Det tegner til en god start på festen i år. Der var masser af publikummer til fodboldkampen, som Vestthy FC i øvrigt vandt overbevisende.

Se programmet for alle dagene her.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer