SPAR Klitmøller- Vin halv pris!

Fredag den 23. marts, satser SPAR Klitmøller hele vinbutikken!
Fra klokken 15 til 17 bør alle pensionister, arbejdsramte og andre med blot den mindste sans for god vin begive sig ned til SPAR Klitmøller, for her får man ikke bare lov at smage på dyre vine, men også at købe dem til halv pris!

Og så er det ikke engang løgn. Denne netavis er sponseret af SPAR Klitmøller, og så tænker I nok: Ja, ja, det er jo ren reklame. Ja, rigtigt! Ren reklame! Hør lige her, som de siger i radioen.

Vinsmagninger plejer at være smagning af de billigste vine. Vine, der er nedsat fra for eksempel 65 kroner til 35 kroner. Man får det, man betaler for, så den er god nok.

Men i dag kan du smage dyre vine, og SPAR har hentet fire dyre, italienske bordbomber hjem sammen med en økologisk hvidvin og en økologisk rosévin. Klik på billedet ovenfor og læg mærke til, at den helt til venstre har været anmeldt på KlitPosten.dk. Læs artiklen her.

Fakta, som godt kan være reklame, er, at halv pris er halv pris. Fakta er, at er der en vin på hylderne i butikken, som du har fået øje på og godt kunne tænke dig, så kan du handle om prisen! Det betyder, at du denne fredag mellem 15 og 17 kan få din yndlingsvin til stærkt nedsat pris, uanset om den præsenteres i det til lejligheden oprettede pyntede vinlokale eller inde i selv butikken.

 

Andre indlæg, du vil synes om

1 Kommentar

  • Så kommer vi nok til at udfordre fartgrænserne, vi kører fra Odense kl 1430!!