På åletur med De frie Pensionister

Storm over fjorden set gennem Feggesund Kros vinduer

Det forlyder, at turen i år blev lige så stor en succes som den sidste år. Mon ikke deltagerne igen sang Å-le, å-le, å-le, å-le. Noget er der om snakken.

Formand for De frie Pensionister, Jensy Torp, fortæller, at foreningen havde en god tur; bussen var fuld af glade pensionister, vejret var i orden med sol og friske blæst, og ved ankomsten til Feggesund Kro var der en fin modtagelse af Preben, der ejer kroen.

Før middagen sang deltagerne en enkelt sang, inden man kastede sig over de opdrættede ål fra Hillerslev.  Menuen var enkel, men smagfuld:

Forretten: ål
Hovedretten: ål
Desserten: ål

Kroen blev i sin tid købt af en person, der havde mølborødder, så et vist slægtsskab kan man nok sige, der er. Ejeren fortalte om kroen, der blev spillet amerikansk lotteri, og der var god hygge og konversation, mens man nød kaffen fra den blå kaffekande med kager til (ikke ål).

På hjemturen kørte Michael fra Hanstholm Rejser ad små veje, så alle kunne nyde det grønne pible frem alle steder. Det var, som om man er lidt længere fremme på Mors (er det en tropeø?) end hjemme i Klitmøller.

– Vi følte os godt tilpas og blev godt modtaget og havde i det hele taget en dejlig dag, slutter Jensy sin beretning.

 

 

 

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer