Støv på hjernen

Det støver i denne tid. Derfor kører de fleste også forsigtigt, når de kører på en grusvej, og når der er fodgængere i nærheden.

De fleste? KlitPosten.dk har forsket i emnet og kan her fremlægge forskningsresultaterne.

På en lige strækning på de Thygesonsvej spadserede vi på grusvejen. I det fjerne kom en bil imod os. Der stod en støvsky bag den, som mindede om noget fra ørkenen.
Pludselig sænkede han farten cirka 100 meter derfra og kørte så langsomt, at han blev overhalet af et pindsvin. Vi vinkede glad, for mage til hensyntagen skal man da lede længe efter. Det var en tysker fra Rendsburg.

Lidt efter kom nok en bil. Også han tog farten betragteligt af og vinkede til os, da han sneglede sig forbi. Vi skulle sandelig ikke have støv på os! Det var en hollandsk familie fra Nederlandene, som det hedder. Fornøjet gik vi videre og udvekslede begejstrede sætninger om vore udenlandske turister, der forstod at tage så stort et hensyn til andre. Wunderschön!

En rød Peugeot dukkede op forude. Vi tænkte, at den ville gøre det samme som de to andre, nemlig tage farten af.
Men det gjorde den ikke. De strøg forbi os med i hvert fald 40 kilometer i timen og hældte en støvsky over os, så vi nær ikke kunne se noget. Dog så vi, at det var to ældre thisteddamer med armen ude af de nedrullede vinduer, der drønede forbi.
Hvorfra ved jeg så, at de var fra Thisted? Jo. De kørte i en bil, som en kammerat fra Thisted lige har solgt. Med de samme nummerplader, som han havde. Hvordan kan jeg huske dem? Jo. 89tusind. Nemt at huske.

 

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer