Radio&TV: Bagedyst mig her og der

Mona Lisa Olsen

Der er en del madprogrammer på DR, og i begyndelsen fulgte jeg ivrigt med i Den store Bagedyst. Men da sæson 2 indfandt sig, begyndte jeg at mærke en stigende træthed. Da Blomsterberg og bagedysten buldrede frem for tredje gang, skruede jeg om på et andet program. Jeg bliver så træt af klicheerne.

Med den politiske nedskæring af DR troede jeg så, at man blev nødt til at prioritere nyheds- og aktualitetsprogrammer højere. Men nej. Tværtimod. DR2Dagen skal udgå, og der kommer flere fuldstændigt overflødige madprogrammer.

Her præsenteres de af DR selv:

Tema på tværs af kanaler med fokus på mad og måltider, og hvad de betyder for fællesskaber og familier.

MADDYSTEN.  Danmarks bedste madfamilie skal findes blandt otte vidt forskellige, men alle dybt passionerede familier, der elsker at lave – og spise – mad sammen.

SMAGEN AF DANMARK. Overalt i Danmarks landskab findes naturens egne spiselige råvarer.

FEDE FORHOLD.  Kan et presset parforhold med ekstra kilo på sidebenene blive til et nyforelsket forhold?

TYRKERSVIN. Den tyrkiske kok og entreprenør Umut er i fuld gang med at opbygge et restaurant- pølsevogn- og bodega-imperium i København.

Læs selv detaljeret om programmerne.

Nå, tænker du. Det kan da være meget godt med en større viden om sund og dejlig mad. Jeg tænker, at nogle af programmerne er formentlig informative og rimeligt billige at lave, men MADDYSTEN er den sædvanlige bagedyst, bare på en anden måde, og den er bestemt ikke billig at producere. Så her vælger DR, at seerne er mere interesserede i mad end i nyheder fra DR2.

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Niels
18. februar 2019 7.57

Tjah – hvad med “Danmarks bedste portrætmaler”, “Danmarks bedste designer”, “Danmarks bedste gør det selv byggere”, “X-faktor” og “Bo bedre bedst” eller hvad de nu hedder alle de (meget ens) serier om danskernes “hverdag”.