Radio&TV: Gamle mænd i forklæder

Mona Lisa Olsen:

"Gamle mænd i forklæder" fortæller en god historie om fire ældre herrer, der aldrig har lavet mad før. Da jeg satte mig til skærmen, tænkte jeg, at selv jeg  formentlig kunne lære noget nyt.

Et stykke inde i udsendelsen gik det op for mig, at det er slet ikke DRs ærinde. De har absolut ikke til hensigt at lave public service og lære mig at lave spændende mad med deres anerkendte og dygtige kok.

Deres ærinde er at portrættere fire ganske vist spændende ældre herrer og deres liv, hvor de har været vant til af den ene eller anden grund at få maden serveret af konen. Så vi følger disse fire mænd og deres tanker om madlavning, men aldrig selve madlavningen.

Jeg synes, det er en skam at anvende en sikkert dyr kok, der instruerer disse mænd i madlavning, mens vi seere bliver foreholdt, hvad han instruerer i. Jeg bliver med andre ord ikke klogere på madlavning, og det går op for mig, at udsendelsen slet ikke handler om det at lave mad.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer