Bar´ nyhed

En glad SPAR-Klitmøller-ejer erkender, at trods disse tider sker der alligevel godt nyt af og til. For eksempel har Bar´Sushi meldt deres ankomst, opstilling, indkvartering og salg til juli ved SPAR.

– De var her sidst i 2018, og det var en mega succes, mener Mikael Konradsen.

– Når de ikke kom i 2019, skyldtes det udelukkende, at de blev så glade for samarbejdet i sushibaren, at det endte med, at de blev forældre. Men nu er de tilbage igen - og dermed med til at forhøje de tilbud, vi har i Klitmøller hen over sommeren.

– De tager normalt rundt på festivaller, men det er ikke muligt i år. De ville under alle omstændigheder gerne til Klitmøller igen, så nu kommer de! Der vil dagligt være åbent mellem 12 og 21.

Mikael er glad for Bar´Sushis tilstedeværelse i juli

Fra Mor Karens hjørne kan man i juli se ud på Bar´Sushi. Hvis altså Mette giver lov …

Hvad er sushi?

Sushi (japansk: eller eller 寿司) japanernes nationalret, er japanske retter af kunstfærdigt udskåret rå fisk eller skaldyr og marinerede ris. Der findes talrige regionale variationer. Den mest udbredte er nigiri-sushi, som stammer fra Tokyo og består af rå fisk med den stærke peberrod wasabi, som presses på en risbolle eller sammen med ris og grøntsager rulles ind i nori-tang; serveres med wasabi, sojasauce og grøntsager.
Sushi er en gammel asiatisk tradition. Oprindeligt var sushi en metode til at konservere rå fisk. Det gik ud på at presse friske fisk mellem lag af salt og ris – under vægten af tunge sten. Risene og fiskene lå og gærede i helt op til et år – risen blev kasseret, inden man kunne spise de konserverede fisk. Nogle sushirestauranter i Tokyo benytter stadig denne oprindelige metode – også kaldet narezushi.

Værsgo!

Værsgo!

Narezushi menes at komme fra Sydøstasien, muligvis omkring Mekong floden. Denne konserveringsmetode spredte sig hurtigt til Kina og videre til Japan.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer