Bro med spændende forhindringer

På billedet ser det ud, som om der står en fladskærm på broen. Det er optisk bedrag. Den ER bredere forneden.

Fint kig ned på åen

Den nye, fine bro fra Ny Foreningsvej over åen op mod Klitmøller Friskole har som noget særligt spændende et net spændt ud midtvejs. Det er så stærkt, at det kan bære en håndfuld elever plus måske en enkelt lærer. Et påfund lig det ved Hummerhuset, hvor der står max. 10 personer, mens der på broen her ikke er sat maxnormer af.

Kommer man som forældre på en christianiacykel med et eller to børn, skal man også passe lidt på. Der er ikke meget plads at rutte med, netop fordi nettet er placeret i midten og ikke lidt til en side. Heldigvis er det ikke typisk sådanne gamle bedsteforældre som os, der kommer med børnene på cykel. Vi tager hellere vores SUV med bakkamera og afstandscensorer, som giver os en god chance for at parkere uden at ramle ind i andre biler, specielt hvis p-pladsen er tom.

Det bliver nok ikke nævnt ved indvielsen, der netop sker i dag klokken 15 ved SPAR og de to hytter.
Formentlig heller ikke betegnelsen Ny Foreningsvej. Det passer meget godt i dag og eventuelt i morgen, men … hvor længe er den ny? Når forlængelsen ud til Vandet Sø er på plads, skal disse nye muligheder så hedde "Ekstra Ny Foreningsvej" eller "Sidste Nye Foreningsvej", og skal den nuværende "Ny Foreningsvej" så hedde "Tidligere Ny Foreningsvej" eller bare "Ikke Så Ny Foreningsvej"?

[bws_pdfprint display="pdf,print"]

Enten er æbleskroget tabt og barnet ked af det. Eller også har det været sjovt at smide det derned for at høre, hvilken lyd det giver

Et godt råd:
Cykl med en cykelhjelm på hovedet,
ikke med en pind i øret

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer