Byens Bedste Buschskur. En beretning fra 2019. Før corona

– Jeg syntes jo, det var ærgerligt at nedlægge det fine skur lige ud for mit hus!

Johnny Busch peger på busskuret, der står et stenkast fra Fitness-krydset (Vangsåvej - Ørhagevej). Han har lige erstattet tre rådne brædder med nye, malet det pænt lysegråt og vil nu gerne have et par opslagstavler mere sat op inde i skuret.

– Det skulle jo nedlægges, skuret. Jeg sagde så til den kommunale ansatte, hvad med mit stakit? Vil I opføre det bag skuret, for skuret står faktisk inde på min grund? Nej, det havde de ikke tænkt sig. Så spurgte jeg, om skuret kunne blive stående, for det var meningen, at folk, der ventede på bussen, så skulle bevæge sig op til SPAR-busskuret, det af glas. Men det, syntes jeg jo, var lidt tosset. Så jeg fik lov til at have skuret her stående.

– Hvad med bænken?

– Den stammer fra dengang, det hed Hanstholm Kommune. Ved overgangen til Thisted Kommune spurgte jeg en kommunal medarbejder, hvor disse bænke så skulle stå. De skal bare ud, sagde han. Må jeg så beholde den der? Ja, ja, svarede han, og siden har den stået her.

Fast monteret, idet den er støbt ned i fortovet eller rettere ned i de fliser, som Johnny også selv  både har skænket os andre og selv lagt ned. Det kommer bag på KlitPosten.dks udsendte busskurmedarbejder, at både det fine, gamle træbusskur og den ret solide bænk er et udslag af privat initiativ. Mister Busch har været ansat i thy-kommunerne i sammenlagt 27 år som entreprenør og fylder snart 65 og glæder sig til pensionisttilværelsen.

– Det kunne være dejligt, hvis nogen ville være med til at finansiere de to ekstra opslagstavler, jeg vil hænge op. Så er vi fri for plakater og opslag uden på skuret, hvor det ser træls ud. Skuret er vel et slags klenodie for Klitmøller!

Finansiering eller ej. Der hænger i hvert fald to ekstra opslagstavler, som de skal, og alt omkring og i skuret er flot vedligeholdt. Takket være Mr. Busch.

Fik du læst:

Fik du læst:

Endelig lidt bænk at sidde på! Fortælling om at sidde ned i et busskur

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer