Paul McCartney møder KlitPosten.dk

KlitPosten.dk møder Paul McCartney nede på landingspladsen foran den flotte bygning, der engang var en dejlig fiskerestaurant.

KlitPosten.dk leder efter flere sponsorer. Pludselig dukker Paul McCartney altså op en mørk aften her for nylig, hvor KlitPosten.dk tilfældigvis er ude efter de sidste nyheder. Ja, men hvad er så mere naturligt end at indlede en samtale om et lille sponsorat til bloggen?

– Hello Paul!

– Hello Finn!

F: – Help!  I want to hold your hand!
P: – Ask me why?
F: – I´m down! It´s been a hard days night!
P: – Paperback Writer?
F: – Yes, it is! Eight days a week! Don´t let me down!
P: – Here´s a ticket to ride! From me to you!
F: – You can´t do that …
P: – We can work it out!
F: – Baby, you´re a rich man! You never give me your money … I should have known better!
P: – You say goodbye. I say hello! Let it be. Get back! Drive my car?
F: – Here comes the sun!

Mød nede på landingspladsen
Pelé
Mao

Sir James Paul McCartney MBE (født 18. juni 1942 i Liverpool), kendt som Paul McCartney, er en engelsk komponist, sanger og sangskriver, der i 1960'erne blev verdenskendt som medlem af gruppen The Beatles, hvor han var den venstrehåndede bassist og frontfigur sammen med John Lennon. Hans karriere har bragt ham fra at være oprørsk rockmusiker på små scener i Liverpool til toppen af alverdens hitlister og de største scener. Udover at figurere som komponist og sanger spiller han bas, guitar, klaver, trommer, ukulele, mandolin samt mange af andre instrumenter på sine indspilninger. Ligesom McCartney er hans datter, Stella McCartney også kendt.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer