Klitmøller om vinteren (3. af 4)

 

 

Temauge: Vinterklitmøller

I den første artikel om at fylde vinterhullet i Klitmøller ud var forslaget en kæmpesnehal med muligheder for al slags ski- og anden snesport afhængig af størrelsen.
Det andet forslag og den anden bygning skal ligge over mod campingpladsen og også ud mod Trøjborgvej og være koncerthus.
Mellem disse to ret anselige bygninger bør der være plads til et helårshotel med restauration. Denne tanke skal ikke ødelægges af den viden, vi har om det fredede område, der ikke tillader byggeri af badehotel.

Alt for længe har vi måttet døje med, at stort set alle spisesteder af mangel på gæster lukker ned i vinterhalvåret. Vinterhullet i Klitmøller graver sig selv på denne måde. Da vi ikke får gæster om vinteren, må alt lukke ned. Da alt er lukket ned, kan eventuelle gæster naturligvis ikke bo og spise her. Man kunne altså ræsonnere, at hvis vi blot fik gæster om vinteren i stil med sommeren, ville der være basis for at lukke vinterhullet effektivt.

Et helårshotel med tilhørende restaurant og god, stor p-plads ville kunne være rammen om på den ene side skisportcentret mod øst og på den anden side koncerthuset mod vest. Campingpladsen kunne med fordel optage flere gæster om vinteren, og kom der rigtig grøde i vinterfestivitasen, burde andre virksomherder i byen kunne holde helårsåbent også.

Vi har altså smidt nogle ugennemtænkte vanvittige ideer op på tavlen uden at overveje det realistiske i dem. Den fase kommer her. Se frem til i den fjerde og sidste artikel.

1. artikel i temaugen kan læses her.

2. artikel i temaugen kan læses her.

4. artikel i temaugen kan læses her.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer