Dennis Defekt: Cluster-5-reservatet deporteres

Dennis Defekt er journalist og meningsindehaver. Hans holdninger er ikke altid flot velbegrundede, men han giver udtryk for centrale problemstillinger. Læseren bedes ryste på hovedet, smile bredt, irriteres eller blive vred, men engageret journalistik og meningshaveri udløser en slags reaktion. Dennis påstår selv, han er borgerlig med venstreorienterede holdninger hen over midten.

Det viser sig måske, at nedlukningen og tidligere forslag om  lukkede grænser om Nordjylland ingen effekt på cluster-5 har. Hvad er så det næste skridt? Dennis har fået bange anelser

Grønland ligger længere mod nord end om vinteren

Hvis det viser sig, at grænselukningen til Nordjylland ikke har virket ordentligt, må der nødvendigvis skrappere midler til. En aflivning af alle nordjyder er dog for vidtgående, alene af den grund at statsministeren har en hel del vælgere der. Men hun trøster sig med, at nordjyder er tolle og derfor manøvredygtige.

Så spørgsmålet melder sig helt naturligt: Hvad kan den socialdemokratiske regering mere finde på?

Det er egentlig ikke så svært at forestille sig. For cluster-5 skal slås ned, mener regeringen.

Grænsedragningen er ikke tilstrækkeligt til at standse smitten, så derfor har regeringen i al hast forberedt en mere effektiv, men også en mere drastisk reaktion. Alle nordjyder skal deporteres! ALLE!

– Vi skal simpelthen have tømt Nordjylland, erklærer sundhedsministeren på et af regeringens  utallige pressemøder. – I følge vores beregninger vil det tage alt for lang tid at få smitten under kontrol, hvis nordjyderne får lov at blive deroppe. Så derfor har regeringen besluttet, at samtlige nordjyder, jeg gentager, samtlige nordjyder, skal sendes til Nordøstgrønland.

Her ankommer nogle holmboer. De er naturligvis selv sejlet derop

Det bliver nok aften, inden alle er der

– Det er selvfølgelig kun for en kort periode her fra 10. december til 10. januar. Når nordjyderne derefter testes, kan de negative sendes tilbage til det nordjyske reservat, som vi åbner en smule for.

– Det er vigtigt at vise samfundssind, og det med julen kan jo bare udsættes til februar. Vi danskere kan meget mere, end vi selv tror, så derfor er det her en god idé. Vi har allerede fået opbakning fra Venstre, selv om Jacob har skiftet mening 12 gange.

Sundhedsministerens repræsentant skal overvåge, at alle havner det rigtige sted

– Spørgsmål fra salen?

– Hvorfor Nordøstgrønland?
– Der er det så koldt, at coronavirussen ikke kan overleve. Det siger Kåre Mølpose selv. Næste?
– Hvordan kommer 280.000 nordjyder til Nordøstgrønland?
– Vi har allerede bestilt et par busser hos Hanstholm Rejser. Samt Norwegian. De har ikke så meget at lave for tiden.
– Har I sikret jer flertal i Folketinget samt undersøgt lovligheden?
– Nej, nu holder I altså. Tak for i dag!

Fik du læst:

Fik du læst:

Små smil og sjove episoder i coronationens dagligdag

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer