Dennis Defekt: Enormt ældgammelt Stenalderfund!

Dennis har fundet noget meget gammelt noget

Dennis Defekt er journalist og meningsindehaver. Hans holdninger er ikke altid flot velbegrundede, men han giver udtryk for centrale problemstillinger. Læseren bedes ryste på hovedet, smile bredt, irriteres eller blive vred, men engageret journalistik og meningshaveri udløser en slags reaktion. Dennis påstår selv, han er borgerlig med venstreorienterede holdninger hen over midten. Han er vistnok imod kongehuset, men synes, at kronprinsen og kronprinsessen gør det godt. Han er principielt mod militæret, men kan godt se det fornuftige i at vise muskler. Han er ikke meget for religion, men er lidt misundelig på dem, der har en usynlig ven. Han synes, at staten blander sig i alt for meget, men der skal være et ordentligt velfærdstilbud. Visse folketingsmedlemmer gider han ikke, men når de nu er blevet valgt gennem frie, demokratiske valg, er der ikke meget at gøre.
Så han har en hel del dilemmaer at forholde sig til.

Forleden faldt jeg over en sær genstand. Den var hård, og da jeg kiggede nærmere, viste den sig at være lagdelt på en meget fin måde. Udenpå var der et farvestrålende billede af en ung dame, og indeni var der en forfærdelig masse papirer fra gamle dage. På hvert af disse stykke papirer var der trykket tekst med sort farve, så det var let at se. Næsten lige så let som på min iPad.

Jeg spurgte naboen, hvad det kunne være. Han undersøgte genstanden nærmere, men rystede på hovedet og rakte mig den tilbage:

– Jeg ved det simpelthen ikke. Det ligner noget rudimentært, noget fra stenalderen. Er du sikker på, den bare lå inde i din stue?

Jeg nikkede. Ingen tvivl. Så gik jeg over til genboen, en meget gammel, klog kvinde.

Hun slog en latter op:

– Det er da bare en bog! Da jeg var ung, læste vi i sådan nogle. Der var steder, betalt af det offentlige, hvor man ganske gratis kunne låne så mange, man ville. Den er beregnet til at blive læst. Du starter ganske enkelt fra den første side og læser hver side for sig, indtil du kommer til den sidste side.

– Nå, sagde jeg og lød nok lidt skuffet. Jeg var i hvert fald en smule nedtrykt over, at det bare var det.

image_pdfimage_print

Det nutidige læsningsmedie

Et læsningsmedie fra stenalderen

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer