Dennis Defekt: Hjælp politikere, der er vilde med fartkontroller

Dennis Defekt er journalist og meningsindehaver. Hans holdninger er ikke altid flot velbegrundede, men han giver udtryk for centrale problemstillinger. Læseren bedes ryste på hovedet, smile bredt, irriteres eller blive vred, men engageret journalistik og meningshaveri udløser en slags reaktion. Dennis påstår selv, han er borgerlig med venstreorienterede holdninger hen over midten.

Her er et par imponerende blitskontroller uden for Nykøbing; ikke alle kan li´ de der højttalere …

Politikerne vejrer gode muligheder for at sætte flere stærekasser op.  Men hvorfor i alverden begrænse sig til denne trods alt ret indsnævrede skatteindtægt?

Jeg kan ikke forstå, at politikerne ikke for længst har bestemt, at alle nye biler skal have fartkontroller med skiltegenkendelse installeret.

Når man overskrider en given hastighedsbegrænsning, sker der automatisk, hvilket skal forstås bogstaveligt, en bødeudskrivelse eller, hvis vi skal anvende et mere venligt og imødekommende politikersprog, en kontrolafgift.

Kontrolafgiften trækkes direkte fra din bankkonto til statskassen!

Forestil dig, hvilke muligheder det giver Folketinget! For det første vil alle bestræbe sig på at køre lovligt og holde sig under fartgrænserne. Det vil spare menneskeliv, og det vil igen spare udgifter til sygehus, bedemænd og gravsten.

For det andet vil det givet spare brændstof og dermed sænke såvel CO2udslippet som udgifterne til de fossile energikilder.

For det tredje kan politiet pare en masse mandskab, når de nu ikke længere skal sidde i de der varebiler uden firmanavn, blot med en stor, sort bagrude.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer