Dennis Defekt: Jeg har et godt spare-forslag!

Dennis Defekt 

Mand og mand imellem (og såmænd også kvinder) er ret enige om, at der er masser af steder i det offentlige, hvor der kunne spares.

Vi har hørt om bonusudbetalinger selv til mænd, der var blevet fyret, fordi de har lavet fejl. Vi hører ustandselig om ansatte, der skal løbe hurtigere og undervejs passe på, at deres hænder ikke bliver koldere. Der er masser af reguleringer, kontroller, regler og forordninger, der skal følges, og som tager tid fra arbejdet. Altså fra det egentlige arbejde.
Jeg vil derfor fremsætte et skide godt forslag.

Kære Folketing!
Udskriv en landsdækkende konkurrence med præmier til alle dem, der kommer med realistiske og gennemførlige forslag til besparelser i det offentlige. Sæt bonusser til chefer  i det offentlige på stand-by i seks måneder og brug de sparede penge derfra til kontantpræmier.
Forslagene skal ikke alene være realistiske og gennemførlige, men også være sådan skruet sammen, at de giver hele samfundet en fordel.

Lad mig blot lægge ud med en gammel traver. Nedlæg feriepengefonden og afsked de herremænd, der sætter folk, der ikke har fået deres feriepenge udbetalt, fordi de har glemt dem, op på træhesten. Lad arbejdsgiverne udbetale feriepengene direkte hver måned til den ansattes lønkonto.

1. Skær Folketinget ned til 79 fra de nuværende 179. Jeg vil ikke tro, det vil kunne mærkes af nogen. Det er jo alligevel embedsmændene, der styrer.

2. Hvis efterlønnen skal bevares, så lad udbetalingerne ske uden modregning af dit og dat. Lad efterlønnerne beholde dem fuldt ud. Det vil da spare masser af timer hos ansatte i de fagforeninger, der skal kontrollere anden indtjening, og om man snyder, i det nuværende system.

3. Vi, der bor i Vest-Danmark, vil gerne fortsat betale til den fælles transport, tog, busser m. v.
Selv om vi af og til tænker over, at 85% af os betaler for noget, andre kun 15% bruger. Vi bruger bil, når vi skal fra a til å. Men der er garanteret områder hos DSB, hvor en bus kan gøre det lige så hurtigt og mere effektivt end toget. Så nedlæg skrantende togbaner og indsæt busser i stedet.

Det var så nogle af mine forslag. Et enormt godt og tre brugbare.

 

 

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer