Dennis Defekt: Krænkelseskultur

En kvindelig studerende har stiftet en forening, der skal modgå krænkelser på universitetet. Hun blev krænket over at skulle synge "Den danske sang er en ung, blond pige", da hun selv kun opfylder to af de tre sammenligninger. Det er da godt, at unge studerende i dag ikke har så travlt, at de ikke har tid til at studere, hvor de eventuelt kan blive krænkede.

Der er i tiden en mani med, at farver er farlige. Ordet neger krænker en del; i gamle dage var Pippi Langstrømpes far negerkonge, som vi læste om, mens vi spiste negerboller. I morgen risikerer vi, at puddersukker bliver forbudt, alene på grund af farven. Dog kan man stadig snige sig til at spise et stykke chokolade, men man må endelig ikke nævne farven. Inden længe vil kun hvid chokolade blive solgt. Hov!  Den går da ikke.

Der skyller med jævne mellemrum vækkelsesreligioner ind over vort land. Der opstår en tid, hvor kød er det onde, det, vi skal bekæmpe, og hvor planter er det gode. Der opstår en tid, hvor tøjet skal være bæredygtigt, så klimaet skånes så meget som muligt for CO2. Imens holder tøjfabrikantens diesel ude på p-pladsen med motoren gående, for den har godt af at blive varmet op her om vinteren.

Hvornår bliver nisser forbudt? Nå, er de allerede det? Mandlige fodboldspillere risikerer at blive sat af holdet, hvis de i omklædningsrummet synger om kvindelige fodboldspilleres ynder. I det hele taget er bornertheden i forbindelse med sex større end nogensinde. Der var engang, hvor en konservativ justitsminister lavede en lov, hvor nogle voksne ikke længere skulle bestemme, hvad andre voksne måtte se af frække ting på billeder og film.

Der er lige stiftet en forening for dem, der føler sig krænkede over dem, der bliver krænkede.

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

Lukket for kommentarer