Dennis Defekt: Kun for kvinder: Efterårsmoden er klar!

Dennis Defekt er journalist og meningsindehaver. Hans holdninger er ikke altid flot velbegrundede, men han giver udtryk for centrale problemstillinger. Læseren bedes ryste på hovedet, smile bredt, irriteres eller blive vred, men engageret journalistik og meningshaveri udløser en slags reaktion. Dennis påstår selv, han er borgerlig med venstreorienterede holdninger hen over midten.

Store kraver under strikken, 90’er suits og cool regnjakker (i Klitmøller: Cold Rainies) er noget af det, du som kvinde kan blive inspireret til efterårsmoden af.

Det er vigtigt for dig at vide noget om den kommende mode. I modsat fald vil du blive set ned på; du vil få svært ved at begå dig i cafémiljøet; det vil ikke vare længe, inden dine veninder holder op med at sende dig beskeder, og så står du der - med en tom mobil.

Jeg siger ikke, det vil ske. Jeg siger blot, at du hellere må gå ind i det. Være forberedt. Go shopping, som de kalder det. Vær ude om dig, køb nyt tøj, smid det gamle ud, husk manicuren, håret, din teint, dine negle, gå på neglebar, ikke på andre barer, husk de højhælede! Husk, det er alt det udvendige, det kommer an på!

Det er bare så skønt, når kvinderne således majer sig ud og viser, hvor totalt ligeglade de er med klimakrise og bæredygtigt bla bla og grøntsager og halleluja.

Store kraver under strikken, 90’er suits og cool regnjakker. Bliv inspireret til efterårsmoden her, hvor vi har samlet de 8 største tendenser til den kommende sæson.

Tidløse klassikere og nye detaljer. Efterårsmoden 2020 byder på både nyheder og gengangere fra tidligere sæsoner. I efteråret kommer vi nemlig til igen til at se trenchcoaten, tern og den oversize blazer. Men vi vil også se nye detaljer som store kraver under striktrøjen, cool, men praktiske regnjakker og de komfortable joggingsæt, der allerede nu er blevet en stor instagram-trend.
Find inspiration til dit efterårstøj her, hvor vi har samlet sæsonen nyeste tendenser og smukke modefarver til kvinder.

8 tendenser i efterårsmoden 2020:

  • 1. Man’s world: 90’er suits
  • 2. Comfytøj og joggingsæt
  • 3. Efterårets detalje: Kraver
  • 4. For a rainy day: Den praktiske regnjakke
  • 5. Efterårsjakken: Trenchcoat
  • 6. Sæsonens print: Britiske tern
  • 7. Efterårsfarver: Color blocking
  • 8. Musthave materiale: Eksklusivt læder

Det hele er naturligvis på engelsk med undtagelse af punkt 6; vi kender ikke grunden, men er selvfølgelig flove. Der kan simpelt hen normalt ikke findes danske ord, der er fine nok til den kreative, moderne kvinde, der vil være med på beatet.

Fik du læst:

Fik du læst:

Om at overtræde fodtøjsreglementet

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer