Min svigermor på 88 (1)

  Svigermor som ung

 

Min svigermor er stædig.

Hun vil ikke have et nyt stueur. Det står oven på skænken, og det har det gjort siden ruder konges tid. Der er bare det ved det, at det er begyndt at opføre sig særdeles tosset, ja, nærmest debilt.

Når klokken slår (det kan den dog stadig!) 12 slag for eksempel, er klokken 12.45. Men det er den ikke i virkeligheden. Når viserne, der slet ikke følger klokkeslagene (eller omvendt)  står på 07.00, er klokken i virkeligheden 12.45. Heraf kan udledes, at når man hører den slå 12 slag, er klokken i virkeligheden 07.00. Gæt selv, hvor mange gange den slår, når klokken er 12. Den kan nemlig højst slå 12 slag.

Nej, nej, råber svigermor, hvis jeg foreslår at købe et nyt ur til skænken. Det må du ikke! Jeg har godt af lidt hjernegymnastik! Det holder mig klar og skarp!

Ja, ja. Nu har jeg, uden at hun har set det, omprogrammeret TV-stationerne, så de ikke længere viser kanalerne på de numre, de havde før. Glassene har jeg stillet ned i skuffen i stedet for ind i skænken, hvor de har overtaget koppernes plads, for dem har jeg stillet op i køkkenskabet, hvor jeg har fjernet tallerknerne, som er sat ind i skænken.

Hjernetræning. Ha!

Andre indlæg, du vil synes om (Tryk på headeren foroven for at få forsiden)

Lukket for kommentarer