Der er ingen sultaner på Restaurant Grand Sultan

Vi prøvespiser og anmelder forskellige spisesteder i Thy. I aften tager vi plads på Restaurant Grand Sultan

Restaurant Grand Sultan ses, når man kører forbi på Thisted Kystvej

… og udsigt til fjorden indefra

Denne fredag aften er der fyldt godt op på Grand Sultan. Ejeren, Mehmet, ser tilfreds ud:
– Jeg har haft stedet i fire år. Kom fra Hurup, hvor jeg var i 14 år i "Det gamle Mejeri". Jeg har boet i Thisted i 24 år og syntes, at det måske også var her, min restaurant skulle ligge.
– Vi har renoveret og ændret bygningerne, men maden er det samme koncept.
Mehmet er ikke meget for at blive fotograferet:
– Så kommer der bare så mange piger, griner han.

Menukortet er ikke helt opdateret. Åbningstiderne er anderledes her under coronaen. Det fremgår heller ikke helt tydeligt på Facebook-siden

Buffeten er velassorteret, og der er skilt ved kødretterne

Vi valgte fra det forholdsvis omfangsrige menukort aftenens buffet til kroner 145, selv om buffetmad måske ikke er det mest velegnede, når virusfaren skal overkommes. Det kan dog diskuteres. Men der stod spritflasker alle steder, også på bordene, og toiletterne var pæne, rene og fyldt med virusmodstandsmidler.

Brødet til maden kom en smule forsinket, men smagte dejligt. Også maden var smagfuld og ganske udmærket. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at slutte måltidet med ta-selv-isen, hvor jeg så til gengæld savnede skilte med oplysning om indholdet. Måske savnede jeg også noget kiks, krymmel  eller andet tilbehør til isen. Der stod plastikflasker med flydende chokolade-, nougat- og jordbærsmag. Min ledsager bemærkede bagefter, at andre gæster tilsyneladende havde flødeskum på toppen af deres is.

Alt i alt var det et udmærket måltid mad, vi fik, og vi gik mætte og tilfredse derfra. Restauranten ligger fint ud til fjorden; man kan ikke se kystvejen eller bilerne, så der er en illusion af, at den ligger helt ned til vandet.

Brødet

Grønsagerne

Lidt sushi

og is

Fik du læst:

Fik du læst:

Ølbrød er ikke øllebrød på Restaurant Bryggen

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer