Der røg de boliger

De fire lejligheder på omkring 65 m2, som Mikael Konradsen havde planlagt skulle ligge lige over for SPAR, bliver desværre ikke til noget.

– Nej, for det første har vi fået pålæg om fra kommunen, at de skal ligge med facaden ud mod Ørhagevej. Dermed er der simpelt hen ikke plads til fire lejligheder som planlagt, når de skal ligge sådan, for vi skal have parkeringspladser nok til butikken. For det andet vil to lejligheder ikke kunne opfylde målsætningen om, at de skal give et bette overskud.

– Men det er naturligvis ærgerligt, for jeg mener bestemt, der er stor efterspørgsel efter små lejligheder i Klitmøller. Vi hører ofte fra unge og yngre enlige, der savner et sted at bo, og det, de kan få, er for stort eller for dyrt. For en studerende vil en pris på omkring 4.000 være passende, og samtidig er 65 m2 ganske udmærket.

– Det er en skam, at det ikke kan blive til noget; der er ofret mange timers arbejde på projektet, der har strakt sig over de seneste fem måneder. Nu bliver det til parkeringspladser, hvor jeg stiler efter 50. Når højsæsonen er på sit højeste, er 50 p-pladser ikke for mange.

– Vores nye foreningsvej bliver attraktiv for hele byen og især for SPAR, da den løber lige her udenfor. SPAR har foræret lidt jord til kommunen; det manglede bare, at vi ikke skulle yde lidt til den fælles glæde.

– Men lejligheder bliver der altså ikke noget af.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer