En bedre verden (3)

Nyheder i medierne fokuserer på krig, elendighed, fattigdom, rædsler af enhver art som for eksempel coronakrisen, og som om det ikke er nok, kan man så også altid skrive om, hvad skattestyrelsen nu har begået.
KlitPosten.dk bringer i den forbindelse nogle positive nyheder.

FN styrer for vildt

Demokratiske forsamlinger som denne vil snart blive almindelige over hele jorden

FN præsenterer den nye verdensorden

Både Sikkerhedsrådet og Plenarforsamlingen i FN har i går under indtrykket af corona-krisen vedtaget, at alle nationer og lande skal lave en grundlov, der efterligner de nordiske landes. Der skal være demokrati eksemplificeret i magtens tredeling, ytringsfrihed, frihed for religion, og love og regler, der giver det enkelte individ maksimal og optimal beskyttelse.

NATO afskaffes, men fortsætter sammen med Kinas og Ruslands hær som Jordens Politikorps. Opgaven er at sørge for, at alle lande overholder de nye bestemmelser.

Erdogan er med

Præsident Erdogan erklærer at ville overholde den nye orden.

– I mit land skal der ikke være tvivl om vor vilje til at indføre nordiske, demokratiske tilstande. Jeg har derfor i dag forberedt parlamentet på de nye tider, og snart vil den tyrkiske befolkning skulle til valgurnerne, hvor alle partier, jeg ønsker, skal være med, kan blive opført.

– Jeg træder næsten tilbage og overlader næsten scenen til det nye parlament.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer