En stjernestund

98% Fuldt pakket

98% Helt tømt

Jeg hentede to stjerneskud klokken 18.20 på Café Hawgus, og de var klar på sekundet. Fint emballeret i speciel plastikbeholder, som vi faktisk godt kunne spise af. Men de kunne lige så nemt og spildefrit have været flyttet over på en tallerken. Det gad vi ikke denne gang.

Andægtigt åbnede vi boksene og så to fine, sprød- og pandestegte rødspætter, en kogt rollmops, rejer, masser af rejer, og kaviar og grøn salat og agurk og en skive citron af de ikke helt magre.

Nedenunder var en skive toast, desværre af franskbrød, vi så gerne, at man kunne vælge mere groft brød, men skønhedspletten var og blev en skønhedsplet.

For da vi gik ombord i sagerne, viste smagen sig at være frisk, fortræffelig og fremragende. Stadig dejlig varm, og duften af friske, af Tommy pandestegte rødspætter stod op og fremkaldte sultglæde. Prisen er kroner 129, og til den sum kan det ikke betale sig at køre langt for at få stjerneskud.

Oveni kommer, at Café Hawgus´ eksemplarer ikke dryppede af større tilskud af fed mayonaise eller af andre fedmerelaterede tilsætninger. Så som vildig madkender vil jeg være tilbøjelig til at anbefale Café Hawgus´ stjerneskud til hver en tid!

image_pdfimage_print

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Marie andersen
21. februar 2020 16.00

Er du sikker på, det er en rollmops. Det er nemlig en slags marineret sild. Og ligefrem at koge den!

Men en god anmeldelse.

Venlig hilsen

Anne-Marie andersen