Et lille problem for unge, tænksomme, filosofiske surfere

At blive forstyrret i de nødvendige forberedelser, før man skal ud at surfe, er trælst. Meget trælst!

Jeg plejer at meditere og dyrke en-hånds yoga, før jeg skal på vandet. Der er så dejligt fredfyldt sådan en varm, solskinsmorgen, som er enormt velegnet til at tage sig en stille stund og falde i staver et kvarters tid. Jeg tænker på meget, mens jeg står der. Universet er uendeligt; jorden er 46 milliarder år; mennesket er 300.000 år gammelt;  jeg kan regne med at leve i 77 år.

Forårssolen varmer ind gennem vinduet, og bedst som staverne er på plads, og alt går op i en højere, mægtig makrokosmosenhed, sker det.

En flue nærmer sig og begynder at kredse om mit hoved. Og jeg kan ikke klaske den med den frie hånd, den er mig for hurtig.

Hvad gør I andre i sådan en situation?

Har du læst:

Har du læst:

Surf i Thy uanset alder og nedgroede tånegle

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer