Et stjerneskud i Thy er normalt noget, man spiser. Især dette!

I mangel af besøgsmuligheder på restaurant her under coronanedlukningen har KlitPosten.dk afsøgt Thisted for mad, man kan hente, såkaldt ta-med-mad, der af en eller anden grund absolut skal hedde noget meget fint på engelsk. I dag står den på stjerneskud, og jeg tør godt kalde det for Thisteds bedste!

Fiskehuset Thisted har lige skiftet ejer pr. 1. marts 2021. Michael Mathiesen har overtaget den fiskebutik, der ikke bare sælger til Thistedborgere, men til folk over det meste af Nordjylland: Thyland, Sallingland og andre lande.

Der lægges sidste hånd på stjernerne

Så er stjerneskuddet parat til at lægges i fin emballage for at blive taget med hjem!
Michael oplyser, at man gerne må få stjerneskuddet usamlet.
Måske skal man spise senere og ønsker at varme fileterne, måske er man ikke til maoynaise.

Eksempel fra menukortet

Rødspættefileterne skal være pandestegte! Det smager alt andet lige bedst. Friturestegte kan smage af olie og friturefedt og dermed knap så lækkert. Det mest forsømte er ofte brødet nedenunder. Man bør kunne vælge flere forskellige brød til ens stjerneskud: Grovbrød, stenalderbrød, fuldkornsbrød, - der er mange muligheder. Det ville give de almindelige stjerneskud et tiltrængt løft. Og så gør det altså ikke noget, hvis betjeningen er venlig og smilende og imødekommende!

Fiskehuset Thisted opfylder alle disse enkle, simple krav. Fileterne er ikke bare pandestegt, men oven i købet i økologisk smør. Man kan vælge glutenfri brød og fisk.  Billedet viser også, at Fiskehusets stjerneskud ikke er overlæsset med alskens tingeltangel.

Den hvidvinsdampede filet er meget smagfuld! Den bliver tit overset. Her er der tale om en kvalitet, der vil noget.

Foreløbig har denne anmelder ikke endnu smagt et stjerneskud i Thisted, der var lige så godt som dette! Men kom bare an!

Eksempel på Anmeldelse på Trip Advisor

Fantastisk stjerneskud

Har nydt et alm. luksus stjerneskud i dag - smagte fantastisk. Dejlige råvarer er brugt. Ingen tvivl, vi kommer igen, næste gang vi kommer forbi Thisted.

Fiskehusets svar

Fiskehuset, Owner hos Fiskehuset Thisted, svarede på denne anmeldelse

Og ingen tvivl om, at du/I skal være så velkomne igen her :-). Og du kan være helt sikker på, at vi nok skal gøre, hvad vi kan, for at give dig/jer en lige så god oplevelse igen. Så tusinde tak for denne dejlige anmeldelse 🙂

Fiskehuset er blandt de forholdsvis få restauranter, der gider besvare kunders anmeldelse på Trip Advisor. Det er absolut anerkendelsesværdigt!

Fik du læst:

Fik du læst:

Kirsten og Victor og historien om Klitmøller Kro

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer