Fin aften i oasen Stalden

Klitmøllers STALDEN havde vældig tilslutning torsdag aften …

– Jeg er glad, indrømmer Mikael dagen efter åbningen. – Der kom, lad mig sige det sådan, overdrevent mange! Faktisk måtte vagten afvise flere, fordi der jo højst må være 136 gæster i Stalden - på én gang. Desværre var vejret heller ikke til udendørs trivsel, for ellers var der plads til flere.

– Men der var en god stemning; jeg talte for eksempel med tre unge mennesker, der gav udtryk for, at det var superskønt med et lokale for rygere og et lokale for ikke-rygere.

– Jeg tror, at vi har ramt nogenlunde det rigtige. Jeg kan forstå, at folk synes, det er fint, at vi har bevaret noget fra den gamle Stalden i "Kontoret" og så samtidig pønser på underholdning indimellem i den nye.

– Jeg er meget glad for den opbakning, Stalden fik i går og håber på nogle flere gode åbningsdage!

– Det var en superdejlig aften, siger Ida Marie, daglig leder.
– Jeg gik hjem forholdsvis tidligt, for der er også en dag i morgen, hvor jeg skal være frisk og klar til gæsterne.

– Der var mange mennesker, og jeg fik helt bestemt det indtryk, at folk bare har lyst til at komme her. Aftenen viste også, at der var godt sammenspil og god dynamik mellem de to lokaler, og det lover godt for fremtiden!

– I dag bliver en almindelig åbningsdag. Følg gerne med på vores Facebook-side.

Åbningstider:
ma-ti 12-16 Kontoret; on 12-18 Kontoret; to-fr-lø 12-22; 11-17 Kontoret

Carsten fra Thisted blev godt nok sur, da han blev afvist ved døren

Andre indlæg, du vil synes om:

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Aase

Hvad er kontoret?