Fodboldtræningen er gået i gang

Træningsstart i den “nystartede” klub Klitmøller I.F. i går kl.12 på Klitmøller stadion eller Cold Trafford, som vort kongelige organ ynder at kalde fodboldarenaen i Cold Hawaii.
– Er I kede af at være "alene" nu? Altså uden Vorupør-folkene?

Randy Oddershede, kasserer, svarer siddende:
– Nu prøver vi for os selv. Der er nogle fordele og nogle ulemper, men sådan er det. De har f. eks. bedre lys end her, men nu kommer der nye pærer på prøvebanen. En slags nødløsning, fordi vi selv ejer banen her. Det giver andre ulemper.

Thomas Holler supplerer stående:
– Vi har fået nye mål, og der kommer også nye nede på træningsbanen. Det har Johnny sørget for. Solen skinner, og foråret er på vej.

Imens strømmer spillere til.

Til de læsere, der ikke måtte vide, hvad fodbold går ud på: Det gælder om at få bolden i mål. På denne video viser en fodboldspiller fra KIF, hvordan det skal gøres. Målmanden er ret magtesløs og kan intet stille op. Forhåbentlig går det sådan i turneringskampene!

Træner og tre andre hjælper med at flytte målet ind på banen, så de kan komme i mål med dagens træningsformål

– Vi træner på den store bane. Klavs Hellegaard er træner, og Jacob Svane er ass.træner. Begge to er vi ret så glade for!
– Hvor mange kommer i dag?
– Vi regner med en snes. Ikke juniorer, ikke ynglinge, snarere nogle lidt mere modne mellem 25 og 50 år.
– Hvordan med turneringen? Hvornår starter den nye?
– Da er vi heldige. Vi har to pr. år. Det betyder, at vi starter fra ny her fra nu. Vi har også spillerlicensen, så vi spiller derfor i serie 3 og 5.

Der bliver ved med at ankomme spillere. Det er svært at få et spørgsmål sat ind, fordi Randy og Thomas har travlt med at hilse. Klavs klapper i hænderne, og den første seriøse løbe- og kontiditonstræning starter.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer