For godt til at smide ud

SPAR Klitmøller har egentlig det samme koncept, som foregår i de større byer. Vi skal passe på vores jord; hertil hører bæredygtighed, at man ikke smider noget væk, der godt kan bruges igen, og at vi skal forsøge at skære lidt i vores overflod af forbrugsting. Madvarer er en del af dette og ikke nødvendigvis uspiselige, selv om sidste salgsdato er overskredet.

Nogle steder har man ligefrem en praksis med at sætte mad, der har sidste salgsdato, frem i særlige montrer efter et bestemt tidspunkt på dagen. Så kan interesserede kunder spare penge.

Andre steder kan man få bagerbrød, der er en dag for gammelt, til nedsat pris.

SPAR Klitmøller har nærmest sat det i et mere enkelt system, hvor man en eller to dage før sidste salgsdato sætter et rødt prismærke på med ordene: Kort dato og så en stærkt reduceret pris. Køber du, er der to gevinster: Du sparer penge, maden bliver spist og ikke smidt ud.

Her er fra MUSSES Køkken en smørrebrøds"lagkage", hvor rejemaden er pillet fra. Brødet nedenunder er tykt og solidt, og rejemaden smager frisk og dejlig. At kunne få så meget god mad til halv pris er lige noget for os pensionister!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer