Formel 1 til Cold Hawaii – hvor ellers?

 Lars Sejer fra SAXO Bank og Helge Sander fra Alle Helges Dage har opgivet at få formel 1-løb til København. Nok det sted i Danmark hvor der er mindst plads og så ovenikøbet til en pris af 1,5 milliarder. De er glade for, at det ikke lykkedes.

De har derfor nu rettet henvendelse til landets næsthotteste biotop, Cold Hawaii, med henblik på at undersøge mulighederne her.

– Det kan jeg garantere for, der er, svarer Finn Jorsal. – Og det skal ikke koste 1,5 milliarder.
– Jeg er meget gode venner med folk herude, og vi har netop snakket om en rute, der bestemt vil falde i god jord.
– Kan du løfte lidt af sløret?
– Jep. Kørerne starter på Fitnesstorvet (krydset Vangsåvej-Ørhagevej), kører ud ad Vangsåvej, drejer til højre ad Trøjborgvej, til højre igen ad Baunbak og igen til højre over for den nye wellnesklinik ud på Ørhagevej. Et godt pitstopsted.
– Men det vil være svært at overhale?
– Det har vi taget højde for. Vi mener, at ligesom kommunen bevilgede en frygtelig masse penge til havbadet i Vorupør, kan den vel også bevilge et pænt beløb til at lave et spor mere ad Trøjborgvej. Vangsåvej har netop fået en udvidelse af vejen i form af en cykel- vandresti, og den må kunne inddrages, så vejen bliver det bredere. På strækningen fra Johnsvej helt hen til campingpladsen kan man overhale, hvis bare man inddrager cykelstien. Med den turistinvasion, vi oplevede sidste sommer, er det ikke spor for meget. Eller altså for meget spor.
– Det lyder godt. Hvor mange omgange skal kørerne så tilbagelægge, hvis det skal svare til et normalt formel1-løb?
– Man kører vel normalt på Nürnburgerring, der er på 5, 1 kilometer, omkring 600 kilometer, og da strækningen i Klitmøller er på 2,7 kilometer, skal der derfor køres 222 omgange.
– Der er nogen, der skal tælle rigtigt?
– Vi får hjælp af eleverne på Klitmøller Friskole. De er de kvikkeste i mange kilometers omkreds til matematik. Andre skoler i området laver tegninger til løbet. Det er de bedre til.
– Har I søgt offentlige midler?
– Vi har jo SPAR Klitmøller. Han sponserer en stor del af hele baduljen.
– Kan I ellers søge om penge nogen steder?
– Vi appellerer til Mette Frederiksen …
– ?
– Hun skaffer os tilskud fra EU! Hvorfor? Løbet kan nemlig 100% afholdes helt uden tilskuere! Alt sendes direkte på TV-MidtVest, så faren for Corona-virussmitte er ikke til stede!

Statsministeren prøver her sammen med en dygtig døvetolk at råbe tilskudsmyndighederne i EU op under mottoet: Gi´ en varm hånd til Cold Hawaii!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer