FREDAGSBAR I SPAR er megaklar på den hele dar

SPAR Klitmøller viste tapas og Ulvedal Oste hele dagen i går, fredag

Ulvedal oste

Det nye tapassortiment og de spændende oste fra Ulvedal præsenteres på to stande lige inden for indgangen til SPAR Klitmøller. Henne i Musses køkken er der travlhed med at fremstille lækre tapastallerkner  til 50 kr, og købmanden gi’r et glas vin til. Det vrimler med gæster i cafeen. Samtidig er der gode tilbud på vin, hør nu her: Sol One, seks flasker for 690,-!

Så der er i og for sig ingen grund til at blive hjemme på sofaen i dag.

Annette er salgskonsulent i Ulvedal Oste, der kommer fra Egtved, hvilket kan aflæses på den ene ost, der hedder Tørskind, mest af alt kendt fra Tørskind Grusgrav, der rummer mastodonten Robert Jacobsens jernskulpturer, og hvor selveste dronningen engang aflagde besøg uden at falde overhovedet. Økologiske køer sørger for ostene, der bliver behandlet efter alle kunstens regler. Hun informerer stærkt vidende om firmaet og baggrunden for osteeventyret, der nu også er at finde i SPARs butikker, mens salgsdirektør Michael Andersen supplerer:

"Ost tilberedes i princippet som god vin. Det er lagringen, der giver forskellen på god og almindelig ost."

Michael mener selv beskedent, at Ulvedal fremstiller god ost. Din udsendte ostesmager prøvesmager alle tre oste og synes især godt om Tørskindosten. Den er cremet og særdeles velsmagende og kan nok anbefales!

Annette og Ulvedal

Annette og Michael

Ulvedal oste, chilli, pesto, Tørskind

Ulvedal Tørskind, forside

Ulvedal Tørskind, bagside

Der er travlhed i Faster Musses køkken

læs videre i morgen

hvor det handler om tapas

Fik du læst:

Fik du læst:

Ny hæder til SPAR Klitmøller og Mikael Konradsen

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer