Gå ruten eller bliv løber på Blå Løber i weekenden

Thisted Kommune har etableret Den blå Løber omkring Limfjorden og betegnet hele projektet med vandsport og naturmæssige interesser som Cold Hawaii Indland. Fra fredag til mandag i denne weekend kan du nyde Limfjorden og Thy’s fine købstad på en afmærket rute på 8,7 kilometer, der følger Den blå Løber

Klik for >

Hele Thy har fået en ny rute med mulighed for at nyde Limfjorden helt tæt på.

Og nu bliver den rekreative rute – Den Blå Løber - officielt indviet med en aktiv weekend tæt på det dejlige blå.

I samarbejde med THY Walk n’ Run (Thy Gå og Løb) er en rute på 8,7 kilometer afmærket; den er åben for alle, der har lyst til en gå- eller løbetur. Den officielle start går ved Synopal Havn, men du kan hoppe på - og fra - ruten alle steder undervejs.

Ruten er åben fra fredag den 11. juni til og med mandag den 14. juni.

Den afmærkede rute fører blandt andet forbi:

  • Synopal havn: Ruten har officiel start og slut ved Synopal, hvor du kan kigge indenfor på spottet og se de spritnye Cold Hawaii Inland-faciliteter samt opleve mulighederne for at komme i og på vand i Thisted østby.
  • Strandstien ved Thisted Camping: Her er gravemaskinerne netop startet på arbejdet med at etablere en helt ny badebro med ramper, tribuner og træterrasser. Vi forventer, det står færdigt til sommeren 2022.
  • Søbadet: Thisteds foretrukne badested. Hele året! Søbadet får snart nye faciliteter under Cold Hawaii Inlands logo. Men denne weekend kan du stadig tage et friskt dyp på turen på det ”gamle” Søbadet.
  • De nye balkoner og nedgange langs Thisted Kystvej: Her kan du nyde en kop kaffe på turen og hvile benene, inden du begiver dig ud på sidste halvdel af ruten.
  • Thisted Kirke og andre smukke attraktioner i byen.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer