Garagemusik

Niels Jørgensen, garageejer

– Sikke et vejr, hvad? Udbryder Niels, i hvis dobbeltgarage et af dagens fire garagemusikindslag finder sted inden selve begivenheden opleves klokken 20 i Kassehuset. En masse mennesker i alle aldre har i dagens anledning fundet vej, om man så må sige, til Ørgårdssti for at lytte til god musik. Selv fra Tyskland er de strømmet til. Musik er sproguafhængig.

 

– God dag alle sammen, lyder det fra scenen og Niklas Knudsen, der introducerer det første nummer: "Dit sande jeg" og sit band, der hedder Niklas Knudsen.

– Det er jo et lidt blandet publikum, vurderer Niels, der er stiens stiborgmester, dog uofficielt. I disse formandsvæltningstider skal man nok være lidt forsigtigt med den slags. Så tror man, man er formand, og så er man væltet.

Niels står for salg af væske til tørstende folk, for varmen er oppe på 28 grader allerede her klokken godt 14. Overskuddet af salget går til noget godt.

– Man kunne godt have taget entré - ikke til musikken, for den er jo gratis -, men til at få lov at gå eller køre på stien hen til Niels´ garage, foreslår en beboer med glimt i øjet.

– Det kunne have givet et fint tilskud til andre aktiviteter på vejen.

– For eksempel til vinsmagning, mumler Deres udsendte rytmiske medarbejder.

 

Niklas Knudsen

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer