Gensyn med Aktivkomiteen og Forårsfest på Klitrosen maj 2019

Aktivkomiteen på Klitrosen genoptager - efter coronaindskrænkningerne - på fredag den 7. juni arrangementerne og starter med loppemarked. Se nærmere foroven på menuen BEGIVENHEDER. Blandt de mange forskellige arrangementer, Aktivkomiteen og Klitrosen har udbudt, er også denne forårsfest fra 2019. Læs den og få en lille forsmag på, hvad du også kan forvente dig!

Torsdag den 2. maj 2019 var Klitrosen rammen om Aktivkomiteens forårsfest. Atriumgården er det ideelle sted for en sådan begivenhed, fordi lysindfaldet er markant! Der findes formentlig ikke andre offentlige steder i Klitmøller, der har noget tilsvarende. Det smitter straks af på stemningen.
Formand Jette fra Aktivkomiteen byder velkommen og foreslår en fællessang, som orkestret Rytmix spiller til.

Menuen er Kyllingeoverlårsfilet uden ben omrullet med bacon, whiskysauce, hvisekartofler, pommes duchesse (kartoffelmostoppe), icebergsalat med lilla gulerod, blomkål, mandler og canteloupe melon. Desserten: Chokolademousse med henkogte pærer og flødeskum.
Til denne menu er der i prisen på kroner 175,00 indeholdt hele to glas enten øl eller vin.
Vinen er enten super (med alkohol) eller standard (uden alkohol) (på billedet den til højre), så noget for enhver smag.
Bagefter til kaffen to slags småkager, som to af deltagerne, Gert og Finn, især kan lide. Så meget, at tallerknerne i disse to herrers nå-afstand bliver ryddet.

Blandt deltagerne er Kirsten og Victor, som vil være læserne bekendt fra en tidligere artikel (læs her).
På billedet til venstre glæder de sig over aftenen; til højre har Kirsten lige klemt Victors nakke, så han husker at opføre sig ordentligt.

En god og hyggelig aften nærmer sig sin afslutning. Det bedste ved sådan en aften er den dejlige snak, man kan få tværs hen over bordet med andre deltagere. Pragtfulde og underholdende mennesker med morsomme og livlige indfald.

Men med stigende alder bliver det sværere og sværere at høre, hvad der bliver sagt, når musikken spiller, og det bliver også sværere og sværere at tale så højt, så den anden kan høre det, og til sidst må man opgive samtalen.

Til gengæld sørger musikken for god stemning og positive vibrationer. Det fire mand og en kvinde store orkester spiller eminent og underholdende, og i morgen kan den kvikke læser (ja, da også den mindre kvikke; det skal ikke komme an på det) se og lytte til seks videoer fra festen.

Stor ros til Aktivkomiteen og Klitrosen, der endnu engang tilbyder et arrangement med det formål at samle og ikke sprede.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer