Godt i gang med 2019!

Godt nytår til alle gamle og nye læsere af KlitPosten.dk! Et specielt varmfølt godt nytår til de sponsorer og annoncører, der har valgt at fortsætte. Det tyder på, at I har været tilfredse med indhold og udseende.

Indtil jul har der været omkring 90.000 besøgende på bloggen i 2018. Disse har klikket omkring 148.000 gange på forskellige artikler og sikret KlitPosten.dk et godt fodfæste ind i det nye år. Tak til jer, der har gidet læse både om stort og småt, sjovt som alvorligt, spændende som kedeligt og overfladisk som grundig.

Tak til sponsorer og annoncører, uden hvis pekuniære assistancer bloggen næppe ville have overlevet!

Der har ikke været den store debat på bloggen. Nogle vil hellere diskutere på Facebook på de sider og grupper, som jeg somme tider linker til, og det er fint med mig. Men da jeg sletter mine indlæg efter nogen tid, vil jeres gode argumenter forsvinde. Det ville de ikke, hvis I skrev direkte på bloggen. I tre uger kan man kommentere et indslag, og i særlige tilfælde kan jeg åbne for længere tid

I kan også debattere på min Facebook-side, KlitPosten.dk. Der bliver indlæggene heller ikke slettet.

I er velkomne til at rette kritik, positiv som negativ, til chefredaktøren, der er mig, og jeg skal straks lade den gå videre til journalisterne Daniel Defekt, Mona Lisa Olsen og Tulle Thomsen, for ikke at glemme lille Victor, der hellere vil sidde med sin iPad end skrive til KlitPosten.dk.

Hvad sker der i 2019?

I det nye år vil annonceringen fra Google ophøre. Det er den, der optræder inde i teksterne, og den er jeg ikke vild med. Der må være nogle af læserne, der også synes, den er møgirriterende. Forklaringen på annoncerne er, at KlitPosten.dk har udviklet sig, så den ikke længere bare er et hobbyforetagende. Derfor hører der indtægter til. Mulighederne er betalt abonnement, annoncer, sponsorer og frivillige bidrag. Betalt abonnement er udelukket; frivillige bidrag er et noget løst økonomisk grundlag for en virksomhed; tilbage forbliver annoncer og sponsorater. Annoncer kan deles i to: Nogle kan jeg selv styre og regulere, så de ikke griber ind i teksterne, andre kan jeg ikke. Det er de sidste, der må ud.

Tak til annoncørerne! Flere af jer bidragsydere ønsker ikke at blive nævnt med navn, og det respekterer jeg naturligvis. En stor tak til SPAR Klitmøller, som er hovedsponsor. Tak til de foreninger i byen, der bidrager til bloggen. Ser man på kliktallet, altså det tal, der angiver én person, der klikker én gang på ét indslag, var det da værd at overveje en annonce eller et sponsorat. Læs mere her.

På en blog kan man lang tid i forvejen sætte artikler ind på bestemte datoer, hvad jeg har gjort, og hvis der skulle tilstøde mig noget, der gør mig ude af stand til at skrive, for eksempel fordi jeg ganske enkelt er død, som jeg af indlysende årsager skal beklage, men hvilket naturligvis ikke er helt usandsynligt i betragtning af den høje alder, jeg har opnået, vil bloggen bare fortsætte en rum tid endnu. Tag jer ikke af det. Der vil dog ikke blive varslet på Facebook som nu. Altså medmindre 1) det der paradis virkeligt eksisterer, som førstelærer Højmark så ivrigt snakkede om dengang i 50´erne, 2) at jeg har fået adgang og 3) at jeg kan sidde med en computer og følge med, 4) hvis altså Sct. Peter har en i overskud.

Af allerede planlagte og udførte ideer i 2019 er en temauge om vinter-Klitmøller; kan eller bør der ske ændringer i forhold til nu?
Der bliver endvidere en temauge om demens med bidrag fra relevante personer.
Andre indslag vil handle om markfirbenet omkring Stågbak; Google Translate til oversættelse af spædbørns pludren; fortællinger fra Klitmøllers historie; mølboers kamp mod overvægt; pyntekapsler i Nationalparken; SPAR Klitmøllers udvidelse; berømtheder, der møder KlitPosten.dk nede på landingspladsen foran Niels Juel, samt aktuelle ind-, op-, ned- og udslag fra den herlige by, vi bor i: Klitmøller.

Godt nytår!

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer