Gratis og hurtig sundhedstest

Rosenkrantzgade. Mere krans end roser

Rosenkrantzgade, stort hul. Bilisten veg dygtigt udenom

Er du i tvivl om dit helbred? Tror du, du fejler et eller andet? I disse tider kan man ikke være for forsigtig, og kvier du dig ved at gå til læge, er der en anden måde at teste dig selv.

– Så kør en hurtig tur (jo, jo, højst 50 km/t) på Thisteds Rosenkrantzgade fra den ene ende til den anden, stands bilen og undersøg dig selv grundigt fra top til tå.

Er noget inde i din krop eller udenpå rystet løs? Hænger maveskindet så underligt, eller sidder knæet for langt ude i siden, eller er der kommet en bule foran på brystet, hvilket tyder på, at hjertet har slået et ekstra slag og er havnet et forkert sted bagefter? Sidder hovedet en smule til den ene side eller kan du kun se opad? Har du haft hårtab under turen?

Så kan du teste dig selv positiv for rystesyge og for løst siddende kropsdele. Du bør søge læge og forklare dig. Du kan roligt sige, at det ikke har noget med corona at gøre, men at du har kørt en tur på Rosenkrantzgade.

Du skal nok ikke udsætte testen alt for længe. Park og Vej har opdaget skaderne på gaden og sat renoveringen på dagsordenen - for i år.

Rosenkrantzgade, kæmpehul, formentlig toppen af en gryde fra bronzealderen

Her er kommunens fortegnelse over de gader, der renoveres i 2020. Læg mærke til, at også Krovej i Klitmøller bliver renoveret i et eller andet omfang.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer