Hanne: Sådan skal du straffe en hacker!

Jeg er enormt træt af phishing og snyd med alle mulige mærkværdige mails om manglende godkendelse af manglende betalinger, jeg aldrig har foretaget. Ekstra forbitret bliver jeg, når jeg læser, at politiet ikke har ressourcer til at efterforske digital kriminalitet, og mange må vente i op til to år, inden der sker noget. Så er det, at alternative afstraffelsesmetoder kunne komme på tale. Her er, hvad jeg kunne tænke mig at udsætte disse hackere for …

Læg mærke til "pl" til sidst i mailadressen

Min kollega, Dennis Defekt, har her ladet sig fotografere med effektivt mundbind - bare for at vise, hvad der kunne ske med de internetkriminelle.
Han gjorde det kun, fordi han ikke troede, vi kunne genkende ham

Det følgende kan af misdæderne godt opfattes som trusler, og dermed risikerer jeg sagsanlæg.

Men de kan komme an, kan de.

Med navn og adresse og især mailadresser.

På tredjepladsen over opfindsomme straffeforanstaltninger kommer følgende forslag:

  1. Stå på Store Torv med plakat: Jeg er en mailkontobedrager!
  2. Stå foran rockernes højborg med en plakat: Tøsedrenge med knallerter!
  3. Stå foran den største moske i Rhyad i Saudi-Arabien med tegning af profeten

 

På andenpladsen kommer:

  1. Tvunget til at se DR-TV en hel lørdag aften fra klokken 18 til klokken 24
  2. Skal skrive 200 gange med håndskrift: Jeg gør det aldrig mere!
  3. Skal gøre Thisteds offentlige toiletter rene tre gange om dagen i en måned

 

På førstepladsen er der følgende suveræne metoder:

  1. Du skal deltage i tyskundervisning i 40 timer
  2. Du skal samle alle blade op i Eshøj Plantage - og bagefter tælle dem
  3. Du skal overvære alle generalforsamlinger i alle byens foreninger fra 1. januar til 30. juni

Hvis man kunne få disse sanktioner formidlet til Polen og andre steder (se afsendermailadresserne), så de pågældende idioter kunne læse dem, ville de øjeblikkeligt standse deres ondskabsfulde forehavender.

Om dansk politi er i stand til at fange dem, ved jeg ikke.

Jeg ved kun, at de uhindret kan fortsætte deres forbrydelser.

Var det en god idé at pålægge mails en afgift på 1 øre pr. stk? Det ville ikke betyde noget for os almindelige borgere, men for hackere, der sender 100.000 automatisk ud, ville det så godt som sikkert betyde farvel til phishing og mailsnyd.

Det er jeg ret sikker på.

Venlig hilsen
Hanne Havgasse

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer