Havgassen: Vi bør da handle lokalt hver gang, ikke?

Mange forretningsdrivende har været glade for at kunne åbne igen, da logikken i store (>5000 m2) og mindre forretningers kundeantal manglede. For nu at sige det mildt. Noget, der følger oplukningen, er, at de kunder, der hidtil har købt online, nu principielt bør vende tilbage til de fysiske butikker. Men … der kan forekomme dilemmaer, der ikke har med coronaen at gøre.

Hvor foretrækker du at handle? Deltag i meningsmålingen herunder

Andre Dilemmaer

Mange kunder bruger desværre det trick, at de afprøver en bestemt vare i butikken først, hvorefter de går hjem og bestiller den over nettet.
Et netfirma har ikke udgifter til salgslokale.
Til gengæld har man altid 14 dages returret på nettet. Det forekommer ikke så ofte i butikkerne. Dog med hæderlige undtagelser. Nogle butikker har en netafdeling, og så har kunden her 14 dages returret, - men altså ikke i butikken.
På nettet får du ikke en venlig og imødekommende betjening. Der opstår aldrig et jeg-kender-min-kunde-forhold. Der kan være varer, man ikke kan få lokalt. I Thisted er der for eksempel ikke længere en reel computerbutik. Undskyld, hvis jeg har overset en. Her er man tvunget til at handle på nettet - eller køre helt til Ålborg eller Holstebro.

Spørgsmålet er derfor, hvor langt du er villig til at gå for at handle lokalt? Giv din mening til kende!

Et Dilemma

En kunde, X, har vænnet sig til at handle på nettet. Hun skal have sig noget nyt, vi kan kalde det Z, og vanen gør, at hun automatisk slå varen op på nettet og finder et par gode steder, hvor de forhandler Z til omkring 600 kroner, endda inklusive forsendelse.

Men X tænker lokalt og ringer til den nærmeste Z-butik:

– Har I Z?

– Et øjeblik.

Der går lidt tid, så vender ekspeditricen tilbage:

– Ja, vi kan skaffe Z. Jeg ringer lige tilbage, når jeg ved nærmere.

Dagene går. En hel uge er gået, da X´ telefon ringer:

– Vi kan levere Z om fire uger.
– Fire uger? Det var da godt nok lang tid. Jeg har jo allerede ventet en uge på dit opkald. På nettet kan jeg få den med et par dages varsel … Og hvad er prisen?
– 800 kroner.
– Nååå, så tror jeg, altså, at jeg kan få den væsentlig billigere på nettet …

– Ja?
– Ja, jeg kan. Øh, så det …

– Ja?
– … gør jeg nok!

Meningsmåling

Handler du altid lokalt?

  • Læg en kommentar!

Fik du læst:

Fik du læst:

Der var engang, hvor konen skulle overraskes i den grad!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer