Hvad forventer tidligere stamgæst Palle af den nye STALDEN?

Palle Klaris ser med fortrøstning på de nye ejere af STALDENs planer.

– Det kunne nok ikke have været bedre købere end dem, mener Palle

Forestil dig STALDEN i april!

Ellers ser den sådan ud

Palle venter spændt på at høre mere, for han har hørt rygter om både det ene og det andet.

Palle ved sin scoreøse

Palle roder lidt med æ rytmeboks

Palle Klaris har besøgt det gamle Stalden og sammen med gode kammerater har de været nogle af de kernegæster, Stalden har haft glæde af.

– Vi var omkring 15, eller rettere vi er omkring 15 på middagsholdet, altså vi kom og gik mellem klokken 11 og klokken 14. Næsten hver dag. Og vi hyggede os! Men jeg kan godt forstå, hvis det er nødvendigt med ekstra indtægt for at få Stalden til at løbe rundt! Jeg kan godt forstå, at der også er et behov for noget musikalsk indslag engang imellem, og hvis det så samtidig giver skillinger i kassen, er det da godt! Ja, det er rygter, jeg har hørt.

– Hvad med rygning?

– Det er fint med tilladt rygning! Jeg er ganske vist ikke-ryger, men synes, der skal være en mulighed. Jeg håber, der bliver en mulighed.

– Tilhører I alle den lidt ældre generation?

– De fleste er gamle som jeg selv, men en del arbejder rent faktisk endnu. Og der er faktisk også nogle, der er endnu yngre. Så kom ikke her …

Palle vil gerne fremsætte et "statement", på dansk en erklæring:

– Jeg vil godt tillade mig at sende en venlig hilsen til køberne og til de friske hoveder, der prøver at få den her bygning i gang igen. Jeg glæder mig til at læse om deres planer med Stalden! Efter rygterne ligger de vist lige til højrebenet, undtagen for en af os, der desværre er venstrefodsspiller. Men foreløbig stor tak til Mikael og Rasmus - og I skal vide, vi har store forventninger til jer! Det kunne jo være gået så grueligt galt, hvis en anden køber havde mast sig ind for at omdanne hele biksen til noget helt andet. Det er der ingen af rygterne, der siger!

Mona brokker sig over TV i TIDEN

"Ja, men det er da rigtigt, Karen Helene!" Sådan svarer reporteren fra Holland, hvor TV2s journalist sidder og melder tilbage om børnepengesagen. Og fra USA forklarer Jesper Steinmetz sig: "Der har været en del tilløb til oprør, Morten, og det afventer vi nærmere oplysninger om!"

Igen denne kælne snak mellem to, der kender hinanden så godt, at det er nødvendigt at nævne hinandens navne. Man kan spekulere lidt over, hvorfor. Men irriterende? Det er fannerme irriterende og helt unødvendigt!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer