Hvad siger Boss´en om SPAR Klitmøller?

Mikael Konradsen, SPAR Klitmøller, stod i finalen tirsdag den 1. oktober om den meget eftertragtelsesværdige pris "Danish Retail Award 2019". Læs mere her.

Desværre blev Mikael ikke blandt de tre vindere, men at blive nomineret til en af otte blandt titusindevis af kandidater til den hæderfulde pris er i sig selv en præstation af de større.

Richo Boss, kædedirektør for SPAR og i koncernledelsen for dagrofa, har nogle ord om sin stjernekøbmand:
– Jeg er da ked af, at Mikael ikke vandt. Han har om nogen fortjent en sådan pris. Det er et kæmpe skulderklap! Men det er jo et lille nåleøje med kun tre vindere, og jeg bliver nødt til at gøre opmærksom på, at det absolut er første gang, at en SPAR-købmand er blandt de nominerede! Dommerne havde tæt løb, for de skal ikke blot bedømme dagligvarer, men alle detailhandlens forskellige brancher!
– Hvorfor blev det Mikael og SPAR Klitmøller, du var med til at nominere?
– For det første er Mikael en stor personlighed. Hans gode humør spreder glæde og initiativer, og han har altid tid til at snakke med andre; han interesserer sig for kunderne! Og han sponserer meget i lokalsamfundet, så jeg vil sige, at det vigtigste, det, der bør står øverst i forklaringen er ham! Han er innovativ og iderig, han har i sin butik "skæve" varer, glutenfri, laktosefri, økologiske, vegetariske, veganske, hvilket er noget, andre kæder kan lære af! Samt almindelige dagligvarer plus et udsøgt vintilbud!
– Og så går han forrest med at være innovativ og fremadskuende og har nu oven i det udvidet sin i forvejen fine butik til en fantastisk butik, og udviklingen, som jeg kan følge hver morgen herindefra, viser, at der kvitteres med stigende omsætning. I forvejen får han jo masser af positiv feedback, fordi har han den der eminente evne til at være med til at forstærke sammenhængskraften i lokalsamfundet.
– Kan han stille op til næste år, og har han en chance der?
– Måske også til næste år, der er ingen regler for opstilling, men jeg må understrege, at det at blive nomineret i år er noget helt særligt! Han har fået megen omtale på sit projekt i detailhandlen, og mange kolleger fra SPAR har set hans butik og er blevet inspireret. Godt gået, Mikael!

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer