Hvor er de fire hjertestartere i Klitmøller?

Der er fire hjertestartere i Klitmøller, og alle fire er klar døgnet rundt. Altså ingen er låst inde.
Vi starter med Nystrup Campingplads, hvor Henning Vognstrup viser os nedtagning, men ikke åbning af hjertestarteren. Det er ret kompliceret, hvis man åbner den, uden at der er alvor med i spillet. Den skal nemlig sendes ind, kontrolleres og returneres med ny indpakning. Så det er ikke legetøj!

Nystrup camping, Trøjborgvej 22, Klitmøller

SPAR Købmanden, Ørhagevej 71, Klitmøller

Den næste hjertestarter er anbragt ved SPAR på Ørhagevej 71 på det nordvestligste hjørne lige ind til Mor Karens Spisehjørne

Klitmøller LystfiskerForening, Ørhagevej 156, Klitmøller

Den tredje hjertestarter er anbragt i spilhuset hos KLF, Klitmøller LystfiskerForening på Ørhagevej 156. Spilhuset er det hus, der ligger længst ned mod vandet, og døren er aldrig låst. For der er nemlig ingen lås i.

Klitmøller IdrætsForening, Vangvej 35, Klitmøller

Hos KIF hænger hjertestartere uden på bygningen; det var uhensigtsmæssigt at have den indenfor. Du kan få øje på den allerede i bilen på vej derhen, for den grønne farve signalerer tydeligt, hvor den hænger.

Hvis du har fået lyst til et 30-minutters hjerte-starter-kursus, vil Hjertekursusleder Arne Bruhn blive glad for et opkald. Betingelserne er de samme som i den første artikel her i KlitPosten.dk: Alle skal være fyldt 12 år, og der skal være minimum fem personer.

Arne træffes på 2344 0099.

Andre indlæg, du vil synes om:

Lukket for kommentarer