En forfatter ændrer på tilværelsen; skriver den, som hun opfatter den.

Derfor er der en hånd på billedet, og det er Inas egen hånd, der griber ind og regulerer virkeligheden.

Måske ikke for at gøre den mindre virkelig, men for at sætte den op på en anderledes måde, så læseren bliver inddraget.

Imens kigger Jens finurligt på hende

Det er ikke oplevelser, der mangler her i huset

Op og i bad, det i sig selv kan være en oplevelse, så på vægten og så er det jeg mangler nogen, der opfinder en vægt som kan programmeres til at komme med bemærkninger. F. eks. man får en besked, når man runder sin maxvægt:" Fyfy skamme sig, du har igen spist kager! tag dig nu sammen." Når vægten går nedad, måske for hvert kg, kunne den opmuntre med en besked om at: "godt min pige, men kan næsten se det, du mangler nu kun 24/23 osv. - kg for at ramme din idealvægt" Den er så sat lidt op- idealvægten, alder, store knogler osv. Dette ville redde dagen. Selvfølgelig, rammer man under idealvægten skulle den komme med en advarselslampe: " Pas nu på, du kommer til at se træls ud med alt det løse skind.

Den fik et spark ind under en hylde.

Så ned i bilen, Gpsen sat til adressen til en ortopædkirurgisk klinik i Nørresundby. Nej! Jeg tog ikke bussen, det er på den anden side fjorden, det vil blive for svært.

To muligheder - over broen eller af motorvejen. Selvfølgelig valgte jeg motorvejen, den var 3 min kortere. Kørte hjemmefra 3 kvarter før mødetid, man ved aldrig! Klog beslutning... det halve af vejen var med omveje grundet vejarbejde, kørte forkert, måtte vende om på en ensrettet gade og nåede frem 10 minutter før tid. Parkerede et sted, man ikke måtte, fandt jeg senere ud af, men jeg havde lagt handicapskiltet i forruden, så der skete ikke noget.

Man skal tage skoene af og sætte dem under jakken i garderoben... Så ind på briksen på maven, de måtte finde en skammel, jeg er kort og bred i alle retninger. Ultralyd, det gjorde ikke ondt, det gjorde derimod den cortisonindsprøjtning i slimsækkene omkring hælknoglen. "Måske hjælper det, måske ikke, men der er groet knoglevæv frem mellem hælknoglen og akillessenen. det kan man ikke gøre noget ved. Sæt dig hjem og se OL de næste 14 dage til cortisonen har fordelt sig. Husk ingen sko med hæle( det er vinter for hunde!) øvelser på cykel eller i vand. Værsgo næste!"

Jeg er ikke så vild med OL. godt der er netflix. Købte lidt ind på vejen hjem, Også en fastelavns - bolle uden fløde. Så kan vægten bare holde kæft i morgen.

Ina Ravnkilde

 er 77 år, blev nylig enke og bor i Ålborg og skriver humoristisk, alvorligt, ironisk, sarkastisk, fanden-i-voldsk om sin dagligdag
og har udgivet flere bøger, der alle kan købes direkte hos Ina på ina@killerbee.dk:

Søndag er en god dag” en levnedsbeskrivelse -  udgivet i 2009 og med et nyt oplag i 2021.
Kan købes som e-bog.
I 2011 ”Stenvenderne”. Roman.
I 2018  et kapitel om opvæksten i Byrum præstegård i 5oerne med i Læsø Museums årsbog.
I 2021 .. "Ikke en spurv.." - en digtsamling udgivet på forlaget Brændpunkt, og den  skal købes i boghandelen (fåes også som e-bog).
Alle bøger kan lånes på bibliotekerne.