En forfatter ændrer på tilværelsen; skriver den, som hun opfatter den.

Derfor er der en hånd på billedet, og det er Inas egen hånd, der griber ind og regulerer virkeligheden.

Måske ikke for at gøre den mindre virkelig, men for at sætte den op på en anderledes måde, så læseren bliver inddraget.

Imens kigger Jens finurligt på hende

Personlige

Jeg holder Kristeligt Dagblad fredag- lørdag. Rigtig god avis, aktuelle artikler der går i dybden, en brevkasse som virkelig er af de bedste jeg har læst. Rigtig dejlig avis og så varer den hele ugen. Mens jeg sidder og bladrer, får jeg øje på en annonce under personlige, det er sjældent at se i den avis, så jeg læste. Mand på min alder, eget hus og have (ups! det gider jeg ikke, har skuffet i de haver jeg skal skuffe i) bosiddende i Søhøjlandet ( hen og google- Silkeborg og omegn, det er laaaangt væk) god økonomi ( ja tak det vil jeg sætte pris på) søger veninde/ kæreste ( nånå, det var lige på og hårdt!) kristent livssyn( det hjælper lidt, de ti bud osv.- man er vel vokset op i en præstegård) Send billede…( se der står jeg af - bortset fra jeg ikke havde tænkt mig at stige på). Bare for sjov skrev jeg et svar, som selvfølgelig røg i papirkurven.
Men jeg kan ikke lade være med at tænke, hvad nu hvis der findes en, som lige mangler sådan en som mig at opleve noget med- tag det roligt, natur, koncerter, film, bøger osv. måske et måltid mad på altanen…
Faktisk er jeg ikke ensom, men jeg er alene om det meste. Ikke engang nogen at diskutere politik med.
Det er nu over en uge siden, og jeg har flikket en annonce sammen, sig det ikke til nogen jeg kender, det er lidt pinligt. Men så kan jeg sidde og sortere – også fotos, hvis nogen føler sig fristet til at svare. Nej, hvis I vil læse annoncen, skal I købe avisen på fredag den 25. marts…

Fortsættelse følger – måske.

Ina Ravnkilde

er 77 år, blev nylig enke og bor i Ålborg og skriver humoristisk, alvorligt, ironisk, sarkastisk, fanden-i-voldsk om sin dagligdag
og har udgivet flere bøger, der alle kan købes direkte hos Ina på ina@killerbee.dk:

Søndag er en god dag” en levnedsbeskrivelse -  udgivet i 2009 og med et nyt oplag i 2021.
Kan købes som e-bog.
I 2011 ”Stenvenderne”. Roman.
I 2018  et kapitel om opvæksten i Byrum præstegård i 5oerne med i Læsø Museums årsbog.
I 2021 .. "Ikke en spurv.." - en digtsamling udgivet på forlaget Brændpunkt, og den  skal købes i boghandelen (fåes også som e-bog).
Alle bøger kan lånes på bibliotekerne.