Ina Ravnkilde: Julefiskefrikadeller

 

12 stk. Fiskefrikadeller:

500g torskefilet
Rasp (ca. 3 spsk.)
1 æg
1 løg
100g røget bacon
Lidt mælk

Fiskedeller:
ca. 500 g torske- eller sejfilet
1 revet løg
2 æg
2 tsk. salt
2 spsk. majsstivelse (maizena)
2 spsk. mel
Friskkværnet peber

Løgkompot:

Skær løgene i tynde både, og svits dem med olien ved middelhøj varme i 4 min. under omrøring.
Tilsæt sukker, eddike, ½ dl vand og ¼ tsk salt, og lad løgene koge uden låg i 10 min.
Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af. Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.

Vend fiskefrikadellerne i æg og rasp og steg dem ved jævn varme og servér med løgkompot og rugbrød.

Andre indlæg, du vil synes om

Lukket for kommentarer